Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 15 of 44

Thread: Gmail POP: Configuring for T-Mo for P900

  1. #1
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    677
    Device(s)
    G1
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0

    Gmail POP: Configuring for T-Mo for P900

    hey gmail just came out with their free pop. i tried to configure it into my p900 but it doesnt works. does anyone have this working in their phone? i have the 4.99 tzones set on my phone.
    got me a r6 for my riding addiction!


    HoFo Feedback

    EBAY Feedback

  2. #2
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Van.
    Posts
    333
    Carrier(s)
    Fido
    Feedback Score
    0
    well well well.....

    i am on fido.....and i couldn't recieve any mail also (i do able to send)....... so it sounds like it's fido who block the port?

    (i posted a post in the fido forum regarding this problem, if u wanna take a look..

  3. #3
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    677
    Device(s)
    G1
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    the funny thing is that my hotpop mail works fine. it runs on port 25 and 110. the gmail ports were like 465 and 995 i believe. im wondering if tmo is blocking those ports. i tried using hotpop ports on hte gmail but that didnt work either.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Van.
    Posts
    333
    Carrier(s)
    Fido
    Feedback Score
    0
    my other pop3 mail works 2... so i suspect it's the port thing ....any answer?

  5. #5
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    114
    Device(s)
    SE P900
    Carrier(s)
    T-mobile
    Feedback Score
    0
    Someone on my-symbian forum emailed Gmail and this is the answer he got:

    "Thank you for your email. Currently, Gmail does not support POP access to
    Sony/Ericsson phones. As we continue with our beta test release of Gmail,
    we look forward to providing additional features and enhancements to our
    service.

    Sincerely,

    The Gmail Team"

  6. #6
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    677
    Device(s)
    G1
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    ah crap

  7. #7
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    NYC
    Posts
    5,046
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    Maybe I should start one and see if I can access it thru Cingular.

  8. #8
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    114
    Device(s)
    SE P900
    Carrier(s)
    T-mobile
    Feedback Score
    0
    If you need an invite L Bo just PM me your email address.

  9. #9
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Toronto, ON
    Posts
    20,178
    Carrier(s)
    Rogers Wireless
    Feedback Score
    0
    i think it's a gmail thing... people in the ppc forum are having problems as well

  10. #10
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    677
    Device(s)
    G1
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    ×××× teh gmail. giving us free pop but we cant even use it. wat a conspiracy.

  11. #11
    Join Date
    May 2004
    Location
    Houston
    Posts
    1,545
    Device(s)
    Google Nexus One
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    At least for now I can check my Gmail thru Tzone. Otherwise I can send but can't received. At least Gmail is stepping in the right directions.
    Last edited by Baseballfanz; 11-21-2004 at 06:45 PM.

  12. #12
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    NYC
    Posts
    5,046
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    Originally posted by ItsPat
    If you need an invite L Bo just PM me your email address.
    Thanks Pat. Got one already.

    I've stickied this until a resolution comes down.

  13. #13
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    So. California
    Posts
    904
    Device(s)
    i-Mate PDA2K
    Carrier(s)
    Cingular
    Feedback Score
    0
    Don't waste yout time L.Bo I already tried with Cingular...its a no go as well. And gmail does not support Opera...Man its getting rough,

  14. #14
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Toronto, ON
    Posts
    20,178
    Carrier(s)
    Rogers Wireless
    Feedback Score
    0
    from the aforementioned thread in the ppc forum

    Originally posted by ibooyaka
    Those of you who are getting the "Messages cannot be downloaded on to your device..." type error try this, it worked for me.

    In your gmail setting (on the web) under "Forwarding and Pop":

    Make sure that you used "Enable POP only for mail that arrives from now on"

    I was trying to use my pda to download gmail with the "Enable POP for all mail (even mail that's already been downloaded)" option but I kept getting that error.

    Now it works fine, and every new email that I receive comes in just fine on my XDA IIs.

    Hope this helps someone out.
    works fine here now...


    funny how the ppc guys figured it out, but uiq couldn't... haha lol j/k... just kidding, guys

  15. #15
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    677
    Device(s)
    G1
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    i actually tried it both ways and it didnt work for me. i think the ports i got from gmail is blocked on tmo.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Bookmarks