Page 2 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 16 to 30 of 281

Thread: Oplogos for Series60 phones!

  1. #16
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Washington, DC / Sweden
    Posts
    258
    Device(s)
    Nokia N95 Plum
    Carrier(s)
    T-Mobile USA, Comviq Sweden
    Feedback Score
    0
    1. Do a search on the board for changing op logo. You'll find the solution.

    2. Not all bluetooth adapters send files (i.e. Microsoft BT adapter), Belkin and D-Link work well.

    3. No the 3650 is not themeable out of the box. Perhaps someone has made a thirdparty utility (just guessing). That is a new feature in Symbian 7.0.

  2. #17
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    GTA - SCARBOROUGH
    Posts
    1,050
    Device(s)
    Current: HTC Tytn II 8925 Kaiser
    Carrier(s)
    ROGERS | FIDO [ Leaving soon =( ]
    Feedback Score
    0

    Unhappy Got a prob

    Hey,

    I figured out how to change the op logo and all. I just have a problem. I read that you have to upload the logo and then use FExplorer to open it and set it. When I used my infrared to send it to my phone, it worked fine. It sent the image to the messages inbox. How do i access this folder from FExplorer. What is it under? Somebody please help me as soon as possible. Really appreciate it

    Thanks again people!

    Later.
    BiGaSiF
    "The 60 series n00b"

  3. #18
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Toronto
    Posts
    1,046
    Carrier(s)
    Fidomatic
    Feedback Score
    0
    it's actually better to use the Nokia 3650 PC Suite from the nokiausa.com website

    what you should do is put the logo in the MMC card and have Fexplorer set it from there.

  4. #19
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Washington, DC / Sweden
    Posts
    258
    Device(s)
    Nokia N95 Plum
    Carrier(s)
    T-Mobile USA, Comviq Sweden
    Feedback Score
    0
    Do a search for the filename within FExploer using the search/find function. I don't use the "set as operator logo" option in FExplorer. Then move the file.

    I put it in the folder C:\System\Apps\Phone\Oplogo\xxx_xxx_0.bmp

    If the directory doesn't exist, then make it.

  5. #20
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    GTA - SCARBOROUGH
    Posts
    1,050
    Device(s)
    Current: HTC Tytn II 8925 Kaiser
    Carrier(s)
    ROGERS | FIDO [ Leaving soon =( ]
    Feedback Score
    0

    @ Deligon

    Hey man!

    Thanks alot! I love using this fido operator logo now. I even got a picture of a viper uploaded to the phone to use as a background. Thanks alot. I didn't know that I had to save the image when it goes into the inbox...hehe I know, I know, I'm a serious noob!

    But now im lovin' this phone!

    Thanks again buddy!

    Later.
    BiGaSiF

  6. #21
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Washington, DC / Sweden
    Posts
    258
    Device(s)
    Nokia N95 Plum
    Carrier(s)
    T-Mobile USA, Comviq Sweden
    Feedback Score
    0
    No problem. send us a screenshot of your phone There is a screen cap utility in FExplorer too. Too bad it doesn't work for the 6600.

  7. #22
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    GTA - SCARBOROUGH
    Posts
    1,050
    Device(s)
    Current: HTC Tytn II 8925 Kaiser
    Carrier(s)
    ROGERS | FIDO [ Leaving soon =( ]
    Feedback Score
    0

    Talking REALLY???

    COOL!

    hehe...hope Im not bugging you too much, but How exactly do I take a screen cap with FExplorer? A step-by-step would be nice. Or any other way that a newbie like me would be able to follow along! Thanks again!!!

    Later.
    BiGaSiF

  8. #23
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Washington, DC / Sweden
    Posts
    258
    Device(s)
    Nokia N95 Plum
    Carrier(s)
    T-Mobile USA, Comviq Sweden
    Feedback Score
    0
    Run FExplorer
    Options > Tools > Turn ScreenShot ON

  9. #24
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Mumbai, India
    Posts
    219
    Device(s)
    Xda Mini
    Carrier(s)
    Hutch
    Feedback Score
    0
    Can you make some, for some Indain Operators.

    Orange we already got his one. But May be I can ask for "Hutch" Logo
    Also I would Like
    "Airtel" , "BPL Mobile"

    When I distribute these Logos you will be famous in India I think,(Atleast among my friends)

  10. #25
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Finland
    Posts
    738
    Device(s)
    Want: Nokia 6230 in Tin Grey or Green!
    Carrier(s)
    Radiolinja Choice + GPRS Primetime
    Feedback Score
    0
    Hmm.. what I did was paste the op logo file on the MMC root with the N-Gage USB cable, then copy it to the phone memory (Images -> Backgrounds or somewhere) and just select "Set as operator logo" in FExplorer. No need for directory or filename tricks

  11. #26
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Washington, DC / Sweden
    Posts
    258
    Device(s)
    Nokia N95 Plum
    Carrier(s)
    T-Mobile USA, Comviq Sweden
    Feedback Score
    0

    New Operator Logos updated.

    Appended:

    Denmark:
    ---
    TDC Mobile ...........: tdcmobile.bmp

    Added:

    India:
    ---
    Airtel ...............: airtel.bmp
    BPL Mobile ...........: bplmobile.bmp
    Hutch ................: hutch.bmp

    Saudi Arabia
    ---
    Aljawal ..............: aljawal.bmp

    You can download from the old dated link or the new one which from now on will be the same filename.

    http://www.deligon.com/mobile/downlo...60_oplogos.zip
    Last edited by Deligon; 01-07-2004 at 10:03 AM.

  12. #27
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Australia
    Posts
    8
    Device(s)
    Nokia 6600 (Current)
    Carrier(s)
    Vodafone
    Feedback Score
    0

    Mirror

    Hey mate do you want me to host this file as well. and also when i get my nokia 6600 how do i go about setting this as my operating logo
    N-Gage 2 Is Here

  13. #28
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Washington, DC / Sweden
    Posts
    258
    Device(s)
    Nokia N95 Plum
    Carrier(s)
    T-Mobile USA, Comviq Sweden
    Feedback Score
    0
    You set it the same way you do any Series 60 device. Do a search on the stie on "Operator logo" and you will get multiple hits on how to change it.

    You can host the file too if you want. I update it though and it would suck to have 2 different versions floating around.

  14. #29
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    GTA - SCARBOROUGH
    Posts
    1,050
    Device(s)
    Current: HTC Tytn II 8925 Kaiser
    Carrier(s)
    ROGERS | FIDO [ Leaving soon =( ]
    Feedback Score
    0

    Deligon

    hey,

    i turned screenshot ON, and it told me to press "ABC" + "0" to capture. I trued pressing 2,2,2,0 when i was at standby but it didn't do anything. How am I exactly supposed to capture? Thanks again!

    Later.
    BiGaSiF

  15. #30
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Finland
    Posts
    738
    Device(s)
    Want: Nokia 6230 in Tin Grey or Green!
    Carrier(s)
    Radiolinja Choice + GPRS Primetime
    Feedback Score
    0
    ABC means the edit/copy/paste key. I dunno how it looks like on your phone.

Page 2 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... LastLast

Bookmarks