Page 31 of 31 FirstFirst ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Results 451 to 462 of 462

Thread: P900 Firmware Upgrade Here!!!

  1. #451
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    greece
    Posts
    123
    Device(s)
    p800
    Carrier(s)
    gr.tim
    Feedback Score
    0
    Originally posted by Doctor Mick
    Anyone know what's happened to this website? Seems to be down.

    Is there something similar out there?
    try this http://sexposta.csucs.hu/feketebarany/index_abc.html
    μην ψαχνεις να αγαπησεις κατι τελειο.... αγαπησε κατι που δεν ειναι τελειο,και καντο τελειο με την αγαπη σου....

  2. #452
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    manila
    Posts
    6
    Device(s)
    p900
    Carrier(s)
    globe
    Feedback Score
    0
    cool man.. the site is working.. thanks

  3. #453
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Winnipeg
    Posts
    31
    Device(s)
    Motorola V60G
    Carrier(s)
    Fido
    Feedback Score
    0
    Originally posted by mathios
    try this http://sexposta.csucs.hu/feketebarany/index_abc.html
    This site since not working any more.... need authorization??? any way to get authorization???

    Thanks

  4. #454
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    greece
    Posts
    123
    Device(s)
    p800
    Carrier(s)
    gr.tim
    Feedback Score
    0
    Originally posted by heuer
    This site since not working any more.... need authorization??? any way to get authorization???

    Thanks
    it does that sometimes. keep trying and it will download.

  5. #455
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Melbourne, FL
    Posts
    77
    Device(s)
    iPhone
    Carrier(s)
    Cingular B2B
    Feedback Score
    0
    I have a P900 flashed to a P910a.

    Can I use the SE Update site and use the P910a's upgrade?

    |d|

  6. #456
    Join Date
    May 2004
    Location
    UK
    Posts
    47
    Device(s)
    imate JAMin
    Carrier(s)
    Vodafone
    Feedback Score
    0
    nope, the P910 firmware on the P900 is a special modified version to handle the bluetooth and other bits. the update service will know your not a true p900
    Ive got a P900, with stuff installed and things in the memory slot.

  7. #457
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    San Francisco, Bay Area, USA
    Posts
    3,450
    Device(s)
    Nexus 4
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Looks like they've changed the online firmware updating process.

    I downloaded the program and followed instructions on installing and using the program, but the flash vid in the beginning freezes and repeats itself.

  8. #458
    Join Date
    May 2004
    Location
    UK
    Posts
    47
    Device(s)
    imate JAMin
    Carrier(s)
    Vodafone
    Feedback Score
    0
    Before you launch the upgrade. in the link properties (you know, the little wavey pulse type thing) disable ALL ports.

    Then try again,

    No new version though, it upgraded mine saying there was a new one but it wasnt, tried again and now says I have the current one. only after it wiped everything.

  9. #459
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    greece
    Posts
    123
    Device(s)
    p800
    Carrier(s)
    gr.tim
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by PreFknLude_SiR
    Looks like they've changed the online firmware updating process.

    I downloaded the program and followed instructions on installing and using the program, but the flash vid in the beginning freezes and repeats itself.
    the process works very well, but a few days now it hangs,l think this is due to a sever problem. try again later.

  10. #460
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    San Francisco, Bay Area, USA
    Posts
    3,450
    Device(s)
    Nexus 4
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by dannyoneill
    Before you launch the upgrade. in the link properties (you know, the little wavey pulse type thing) disable ALL ports.

    Then try again,

    No new version though, it upgraded mine saying there was a new one but it wasnt, tried again and now says I have the current one. only after it wiped everything.
    Yeah, I followed all the instructions.

    The flash screen just repeats itself over and over again.

  11. #461
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    24
    Device(s)
    T-Mobile G1
    Feedback Score
    0
    What will happen if you used SE910 update on the 900 because somebody on ebay did it and it work just fine.

  12. #462
    Join Date
    May 2004
    Location
    UK
    Posts
    47
    Device(s)
    imate JAMin
    Carrier(s)
    Vodafone
    Feedback Score
    0
    you cant, it just wont work. You can load a special P910 firmware onto a P900 but you need very special equipment to do it. Some people out there will do this for you for about £10-£20. It works, search the forums and see what you get/loose.

Page 31 of 31 FirstFirst ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Bookmarks