Results 1 to 4 of 4

Thread: slow pages loading

  1. #1
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    157
    Feedback Score
    0

    slow pages loading

    Howardforums.com pages have become SSLLLOOOOOWW to load during the last few days, even slower today.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    GTA
    Posts
    2,275
    Carrier(s)
    Koodo
    Feedback Score
    1 (100%)
    Most likely under DDOS attack again and CloudFlare protection has not been enabled.

    Sent from my CLT-L04 using Tapatalk
    Cell phone history:
    Motorola DPC 550 - Ericsson DF388 - Sanyo SCP-4000 - Samsung SCH-N150 - Samsung SCH-T300 - LG TM520 - LG VX-4600 - BlackBerry 6750 - BlackBerry 7250 - Samsung SGH-807 - T-Mobile Dash - Motorola RAZR - BlackBerry Bold 9000 - BlackBerry Torch 9800 - Samsung Galaxy S Captivate (rooted) - Samsung Nexus S - Samsung Galaxy S III LTE (rooted, running SlimBean 4.3) - Oppo Find 7a - Moto X Play - OnePlus 3T Midnight Black Limited Edition - Huawei P20 Pro

  3. #3
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    157
    Feedback Score
    0
    Now the pages are loading better or faster. I made no measurement; only using the feel of the time.

  4. #4
    Join Date
    May 2002
    Location
    USA
    Posts
    13,155
    Device(s)
    iPhone 11 Pro Max
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    It happens from time to time and will continue to happen. You have another thread about it here: https://www.howardforums.com/showthr...ponding-slowly No need to open a new thread every time, please just add to your existing one.

Similar Threads

  1. Page loads seem to be slow, esp. postings, log-ins/outs
    By whacker in forum Forum Feedback & Help
    Replies: 14
    Last Post: 11-15-2012, 05:05 PM
  2. i870 audio player slow to load
    By juangril in forum Software
    Replies: 11
    Last Post: 06-05-2007, 10:18 PM
  3. Sidekick: Do pages load fast?
    By Jack in the Box in forum T-Mobile
    Replies: 17
    Last Post: 01-29-2005, 08:37 AM
  4. MPX200: Which provider to get for FAST page loads?
    By Jack in the Box in forum Windows Mobile Standard (Smartphone)
    Replies: 4
    Last Post: 08-14-2004, 11:18 PM
  5. tag.tag.com/fatlard page loading
    By fatlard in forum Symbian/S60
    Replies: 1
    Last Post: 05-29-2003, 11:36 AM

Tags for this Thread

Bookmarks