Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 61 to 64 of 64

Thread: Will a Pixel 3a work on Tracfone Verizon (CDMA)?

  1. #61
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    459
    Feedback Score
    0
    Yep, I know exactly what's going on, and what to do. Thanks to both of you!

  2. #62
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    459
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by FT_VZW View Post
    Thanks a lot again, hpham!
    I'll go that route, it's a good deal for sure.
    It looks like the limit is 2 of those bundles every 10 days, is that normal? Can I get another two after 10 days?
    Is that limit of 2 normal?

  3. #63
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    7,212
    Device(s)
    LG Q6, Moto E5, LG G6
    Carrier(s)
    TF/AT&T, TF/Verizon, FreeUp
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by FT_VZW View Post
    Is that limit of 2 normal?
    It's normal for that particular deal. Some people have ordered more than 2 by waiting a while, or using different userIDs, or checking out as Guest.

  4. #64
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    459
    Feedback Score
    0
    Oh, I see.
    I'll try again once the current order ships.
    Thanks!

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Similar Threads

  1. Verizon Google Pixel works on Tracfone!
    By LittleBear916 in forum Tracfone/Net10
    Replies: 12
    Last Post: 02-18-2019, 09:37 AM
  2. Will MetroPCS unlocked phone work on tracfone?
    By rminor in forum Tracfone/Net10
    Replies: 9
    Last Post: 03-04-2017, 07:11 PM
  3. Will old Nexus 4 work on Tracfone
    By 20vtguy in forum Tracfone/Net10
    Replies: 3
    Last Post: 07-02-2016, 03:32 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-27-2016, 08:13 PM
  5. Replies: 7
    Last Post: 05-05-2015, 02:34 PM

Tags for this Thread

Bookmarks