Results 1 to 3 of 3

Thread: disable voicemail?

  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    43
    Feedback Score
    0

    disable voicemail?

    any way to disable voicemail on TF . . . i really don't want it anymore.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    United States
    Posts
    17,922
    Carrier(s)
    Sprint
    Feedback Score
    0
    You should call TF customer support, they can remove the feature. You may be able to make the change through your online account manager.
    Don't make me turn this car around.....

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Virginia
    Posts
    2,844
    Feedback Score
    0
    I believe they just re-set the voicemail. It clears out anything that was stored, such as the password and messages. Then you simply don't set up anything again. The VM is technically there, but it has no credentials.

    Your callers will hear that VM is unavailable. I don't think you can do anything else. I think with some carriers, the VM feature is optional.

Similar Threads

  1. Disabling Voicemail
    By igotolowell in forum AT&T
    Replies: 9
    Last Post: 09-21-2004, 12:18 PM
  2. Disabling Voicemail - V600/Cingular ???
    By HFTobeason in forum AT&T
    Replies: 6
    Last Post: 05-30-2004, 07:11 PM
  3. Disabling Voicemail via GSM CODE while Abroad
    By MitzEclipse in forum T-Mobile
    Replies: 1
    Last Post: 02-23-2004, 05:37 PM
  4. Disabling voicemail textmessage
    By Tempest811 in forum T-Mobile
    Replies: 4
    Last Post: 12-29-2003, 09:08 AM
  5. Option to Disable Voicemail Password?
    By cscordo in forum AT&T
    Replies: 4
    Last Post: 12-17-2003, 03:20 PM

Tags for this Thread

Bookmarks