Results 1 to 2 of 2

Thread: Does "freedom Mobile" have "ipv6" on lte? Thx

  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    2,324
    Carrier(s)
    4169582622 ANI #
    Feedback Score
    0

    Does "freedom Mobile" have "ipv6" on lte? Thx

    Does "freedom Mobile" have "ipv6" on lte? Thx

  2. #2
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Canada
    Posts
    696
    Device(s)
    iPhone 8 Plus (256GB). iPhone 6S Plus (128GB). iPad 6th Generation (2018) (128GB).
    Carrier(s)
    Freedom
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by kocoman View Post
    Does "freedom Mobile" have "ipv6" on lte? Thx
    Nope IPv4. IPv6 right now is for WiFi.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 01-24-2009, 09:30 AM
  2. Does the T-Mobile RAZR have USB locked out?
    By heavensblade23 in forum T-Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 08-21-2006, 11:28 PM
  3. does the boost mobile i835 have mms?
    By privax in forum General Nextel Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 10-08-2005, 10:24 PM
  4. Does your Motorola MPX 220 have the following marks on the "green chip"?
    By Sgt_Strider in forum Windows Mobile Standard (Smartphone)
    Replies: 30
    Last Post: 08-16-2005, 10:35 PM

Bookmarks