Results 1 to 8 of 8

Thread: can tracfone verizon cdma be used with red pocket

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    123
    Device(s)
    LX770 Ericsson
    Carrier(s)
    ex-Free2Go now cing.
    Feedback Score
    0

    can tracfone verizon cdma be used with red pocket

    or is it locked to the TF service?

    its' LG power phone if that matters

  2. #2
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    12,984
    Device(s)
    LG Phoenix 2
    Carrier(s)
    FreedomPop
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by luckydriver View Post
    or is it locked to the TF service?

    its' LG power phone if that matters
    No. But they can be used with any other TF/America Movil owned MVNO that uses the Vzw network.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    123
    Device(s)
    LX770 Ericsson
    Carrier(s)
    ex-Free2Go now cing.
    Feedback Score
    0
    what services would that be? think net10? do i need net10 sim to make it work. or whatever service i decide to get. verizon really works good in her area

  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Hudson Valley
    Posts
    9
    Device(s)
    LG VX9900
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by luckydriver View Post
    what services would that be? think net10? do i need net10 sim to make it work. or whatever service i decide to get. verizon really works good in her area
    Maybe Total Wireless

    Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

  5. #5
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Southwest Michigan, USA
    Posts
    3,544
    Device(s)
    Moto E (T-Mo); LG Fiesta 2 (PPC)
    Carrier(s)
    T-Mobile Prepaid & Page Plus
    Feedback Score
    0
    Total Wireless, Straight Talk, Net10, Page Plus Cellular & TracFone itself.

    I myself just put two used Straight Talk Fiesta 2s on PPC last Sunday.

    You should be able to reuse the SIM if I remember correctly (if it's from one of those divisions).

  6. #6
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    77
    Feedback Score
    0
    I did a tracfone samsung sky on RP verizon


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  7. #7
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    2,950
    Device(s)
    Nexus 5X - Moto X PE, LG X Charge, LG G Pad, Nokia 6102b, ZTE 222
    Carrier(s)
    Tracfone, Xfinity Mobile, Freedom Pop, Lycamobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by luckydriver View Post
    or is it locked to the TF service?

    its' LG power phone if that matters
    If it is the L22C 3G only then it should activate on MVNOs outside of TF family, I know my U2 is compatible with RP and I am pretty sure I remember others activating the L22C on the now defunct BYO.

    Only way to really know is to run the MEID and try both the DEC and HEX.

    Also, after the 12/31/18 if it is not active on a service you will not be able to activate it anywhere and if activated no moving it after that date and....., then it will only be usable until 12/31/19 when 3G is put to pasture. That is unless that plan changes
    Unlike many TF Inc. Subs in recent weeks, months now a year+ TF Inc. not showing much love to their TF service customers, especially BYOP.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Southwest Michigan, USA
    Posts
    3,544
    Device(s)
    Moto E (T-Mo); LG Fiesta 2 (PPC)
    Carrier(s)
    T-Mobile Prepaid & Page Plus
    Feedback Score
    0
    Hey kaZZoo,

    If you put a TracFone device on Red Pocket, you must have gone through an unlocking procedure. How did that go for you? Apparently successful, but we haven't heard of many instances of this being too easy.

Similar Threads

  1. can a g5 on tmobile be used for red pocket verizon
    By luckydriver in forum General Prepaid discussion
    Replies: 11
    Last Post: 07-29-2018, 09:24 PM
  2. Can Moto E4 be used with Red Pocket CDMA?
    By rn2012 in forum General Prepaid discussion
    Replies: 35
    Last Post: 07-13-2018, 07:23 PM
  3. Can any other phones be used with T-Mobile Togo
    By tyedye in forum General Prepaid discussion
    Replies: 15
    Last Post: 03-06-2005, 04:43 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 03-16-2004, 04:55 PM
  5. Can locked at&t be used with rogers at&t
    By 604genuwine in forum GSM phone Buy/Sell/Trade Archive
    Replies: 2
    Last Post: 11-10-2002, 11:10 AM

Tags for this Thread

Bookmarks