Results 1 to 5 of 5

Thread: Please help! Data Only Plan problems... No connection after March 31

  1. #1
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    10,076
    Device(s)
    3gsssssssssssss
    Feedback Score
    1 (100%)

    Please help! Data Only Plan problems... No connection after March 31

    Hi guy,

    Hoping someone can help as I'm going around in circles with Freedom and can't anywhere.

    I have 3 old data only lines.

    $10/1 gig of data that I get for $5 each cause of the bundle savings thing.

    Something happened in April and I can't connect anymore and Freedom can't tell me what to fix

    I have 3 old Wind Hotspots Huawei E586E's that used the old internet.windmobile.ca (this worked up to March 31st)
    Now they all say no signal. (I`m using old micro sim cards)

    So they told me to get a new sim and i got a new nano sim to test on its Freedom Mobile 32 in the settings now.
    They also told me to change the APN to broadband.freedomobile.ca cause my devices are data only. I did that and still no signal.

    I decided to test the sim on my iphone SE and Pixel 2xl

    I put the nano sim in my iphone and it shows 3g signal but can`t connect online, i get a `you are not subscribed to cellular service`message. I can`t change the APN on the iphone either. Support had me send a text to 41 111 and it send me a text message with "apn settings" but it kept giving me connection timeout issues.

    So I then tried to put the nano sim in my pixel 2xl, it auto setup internet.freedommobile.ca but only shows signal bars... no LTE or 3g. If I setup a new APN with broadband.freedomobile.ca it loses signal completely.

    Any idea what needs to be done?


    Resistance is Futile! get the nokia n8 housing for your iphone lol
    from nokiaconversations

    Twitter me

  2. #2
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    232
    Feedback Score
    0
    Make sure you’re spelling it:

    freedommobile.ca
    With 2 M’s

    Try that. If that doesn’t work, I’m out. Lol

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    2,324
    Carrier(s)
    4169582622 ANI #
    Feedback Score
    0
    the plan is lte? if not its changed to pay per use

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    160
    Carrier(s)
    FREEDOM
    Feedback Score
    0
    Try changing the APN to broadband.windmobile.ca that works for me on the 1 gig of data only plan.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    North Burnaby
    Posts
    457
    Device(s)
    Moto Z Play, LG Q6, Umidigi A3 Pro dual sim,
    Carrier(s)
    Koodo, Public Mobile, Wind, Fido
    Feedback Score
    0
    ^^^
    same for me. I bought a new sim to "update" to LTE and it didn't work on a Moto 4e or moto z play. I called freedom and was told if the phone wasn't sold by Freedom that they don't care if it doesn't work. Only broadband.windmobile.ca works but the CSR was clueless.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 12-07-2016, 10:37 AM
  2. Data-only plan (no phone), feesible?
    By Hoaxx in forum Android
    Replies: 12
    Last Post: 11-10-2009, 02:26 AM
  3. Still no Data only plans for iPhone 3G?
    By TerKeZy in forum Apple
    Replies: 49
    Last Post: 04-15-2009, 07:39 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 07-25-2006, 03:39 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 12-26-2004, 09:11 PM

Tags for this Thread

Bookmarks