Results 1 to 5 of 5

Thread: HELP! stuck on HTC bootscreen on Wildfire S

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    16
    Device(s)
    LG MN510 (banter touch) current
    Carrier(s)
    metropcs (sadly v_v)
    Feedback Score
    0

    Exclamation HELP! stuck on HTC bootscreen on Wildfire S

    I restored my phones NV memory in an attempt to restore my zero'd out esn and now it stays on the htc logo when I turn it on. I can succesfully enter HBOOT (holding power & volume down) but I cant do anything there :/ I tried "CLEAR STORAGE" but it still hangs on the bootscreen will reinstalling the stock rom help in any way? If so, where can I get it? I tried looking for it in HTC's official website but didnt find jack

  2. #2
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    16
    Device(s)
    LG MN510 (banter touch) current
    Carrier(s)
    metropcs (sadly v_v)
    Feedback Score
    0
    sorry for the lack of info I'm a newb at this (yeah I know I shouldnt be messing with stuff I dont know) anyways my screen says

    MARVELC PVT SHIP S-ON RL
    HBOOT-1.06.0000
    RADIO-0.94.00.1014
    Aug 15 2011, 22:34:38


    I've also found this page, http://androidforums.com/wildfire-s-...ed-device.html that gave me an idea of what to do, but I cant do it because in fastboot I get signature check fail Im using the recovery.img taken from RUU_Marvel_C_MetroPCS_US_1.05.1550.00_Radio_0.94.0 0.1015_NV_MetroPCS_1.28_0829_PRL3018_release_22143 0_signed.exe so idk if its the right one or not lol. I've also *updated* it using the RUU.exe and having the phone on fastboot usb and have "successfully" updated to have the same sh** happen
    ANY help is greatly appreciated

  3. #3
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    55
    Carrier(s)
    Metro Pcs
    Feedback Score
    0
    Does Htc have an update site that you can download to your computer and than "pushes" it to your phone rather than over the air update. LG have it and I fixed my esteem that way.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    16
    Device(s)
    LG MN510 (banter touch) current
    Carrier(s)
    metropcs (sadly v_v)
    Feedback Score
    0
    Apparently not :/ I only found HTC Sync, and Im guessing you can upgrade using that, but it doent recognize my phone at all

  5. #5
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    42
    Feedback Score
    0
    Nothing on the topic, it's just a shame HTC never came out with another phone for metro.
    I do hope all works out for you, and a Wildfire isn't that hard to replace at least.

Similar Threads

  1. Htc Hero Stuck on "HTC" screen. Help Please
    By kyleallen5000 in forum HTC
    Replies: 0
    Last Post: 10-16-2010, 08:40 PM
  2. HELP! Stuck at HTC Screen
    By AleroSS in forum HTC
    Replies: 3
    Last Post: 11-06-2007, 10:54 AM
  3. HELP!! Stuck in a Motorola v60 Screen!
    By Nickganga in forum Verizon Wireless
    Replies: 8
    Last Post: 10-27-2003, 05:12 PM
  4. Need Help Stuck over 2 phones
    By eyedea in forum Motorola
    Replies: 0
    Last Post: 05-13-2003, 10:49 PM
  5. Help! Stuck in "ALT Chamber Mode" !!!
    By affegott in forum General Nextel Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 11-25-2002, 10:31 AM

Tags for this Thread

Bookmarks