Results 1 to 7 of 7

Thread: Can't seem to use 3G Internet connection on my f-05D on Telstra

  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    Feedback Score
    0

    Can't seem to use 3G Internet connection on my f-05D on Telstra

    Anyone know why?
    Can't get 3G internet access

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Japan
    Posts
    1,116
    Device(s)
    HTC One X
    Carrier(s)
    AU by KDDI
    Feedback Score
    0
    No, we don't know why, because you gave no details

    1 - are the APNs configured properly?
    2 - is the phone set to WCDMA, or WCDMA/GSM, or just GSM?
    3 - does it work on EDGE, just not 3G?
    4 - does it actually connect to Telstra (for voice/sms) ?
    5 - is it unlocked? or are you using a hypersim?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    it's unlocked and i've used it for a few calls and quite a few sms

  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    USA/Taiwan (depends on the month)
    Posts
    8,331
    Device(s)
    Sony Xperia Z5 Premium E6853
    Carrier(s)
    T-Mobile USA / T-Mobile Germany / Orange Poland /
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by getakeitai View Post
    it's unlocked and i've used it for a few calls and quite a few sms
    "Unlocked" usually doesn't really mean a whole lot these days when it comes to getting mobile internet working on a mobile handset. Even the other "unlocked" devices still require some type of APN settings to be input. Just sayin'

    It's all good (^_^)

    http://www.howardforums.com/showthre...668534-IonNuke <<< My Feedback... rising from the dead.

    Everyone's on their own for hypersims. I'm out har har har har har~~~~

  5. #5
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    no idea what to do

  6. #6
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Japan
    Posts
    1,116
    Device(s)
    HTC One X
    Carrier(s)
    AU by KDDI
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by getakeitai View Post
    no idea what to do
    You can start by answering my 5 questions, of which you only answered one or two, and not the most important ones...

    Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

  7. #7
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Back in Japan
    Posts
    908
    Device(s)
    NEC Medias X (N-04E)
    Carrier(s)
    Docomo (Japan)
    Feedback Score
    1 (100%)
    My advice, take it to a phone repair shop and pay for them to set your phone up for you; or perhaps stick to local phones which just work out of the box.

Similar Threads

  1. Using computer internet connection to surf through bluetooth on 5600?
    By Sadist in forum Windows Mobile Standard (Smartphone)
    Replies: 9
    Last Post: 03-21-2007, 03:48 PM
  2. use computer internet connection for phone?
    By bisabuelo in forum Motorola
    Replies: 2
    Last Post: 01-10-2005, 07:13 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 08-09-2004, 02:04 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 05-11-2004, 09:29 AM
  5. Using PC Internet Connection on MPX?
    By Scott in forum Windows Mobile Standard (Smartphone)
    Replies: 10
    Last Post: 03-20-2004, 02:10 PM

Bookmarks