Results 1 to 2 of 2

Thread: How do you Flash Motorola Q9m to cricket?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2
    Feedback Score
    0

    How do you Flash Motorola Q9m to cricket?

    Can anyone help me flash Motorola Q9m to cricket?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    73
    Device(s)
    Moto Droid
    Carrier(s)
    Cricket
    Feedback Score
    0
    Its really the same as the Q which is described in detail by samsungd415 in this forum. The main difference I would suggest is to first load the Windows Mobile 6.1 Verizon Monster Pack for the Q9 using RSDLite, or 6.0 MP with a 6.1 upgrade(the Q9c & Q9M are identical except for placement of two keys). This will reset the SPC to 000000 (if it is set as in a Sprint Phone).

    To easily find the post just google tekcirc (Cricket backwards)

Similar Threads

  1. Motorola Devour Flash to cricket
    By jrut89 in forum Motorola Flashing/Flexing
    Replies: 2
    Last Post: 11-26-2010, 10:53 PM
  2. Motorola Devour (A555) flash to Cricket?
    By chrom3titan in forum Motorola Flashing/Flexing
    Replies: 0
    Last Post: 06-15-2010, 02:04 PM
  3. Can I flash the Motorola RAZR V3A to cricket?
    By imacg32007 in forum Tracfone/Net10
    Replies: 9
    Last Post: 05-18-2010, 04:35 PM
  4. *HELP* Cant Flash Sprint Motorola Q9c To Cricket!!!
    By ishootikill in forum Cricket/AIO
    Replies: 46
    Last Post: 04-19-2010, 10:15 AM
  5. Motorola Q9m flash to cricket
    By elflashero in forum Motorola Flashing/Flexing
    Replies: 3
    Last Post: 04-03-2010, 03:18 PM

Tags for this Thread

Bookmarks