Page 5 of 34 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... LastLast
Results 61 to 75 of 505

Thread: How to Touch Pro ROM/WAP/MMS Tutorial

  1. #61
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Among the 0's and 1's
    Posts
    87
    Device(s)
    Samsung Epic
    Carrier(s)
    Boost CDMA
    Feedback Score
    0
    Appreciate you taking the time with your suggestions, installed mighty rom and wap finally works. Too bad this is just the beginning ...

  2. #62
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Boondocks
    Posts
    4,449
    Carrier(s)
    Tmobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by sirbreak
    Appreciate you taking the time with your suggestions, installed mighty rom and wap finally works. Too bad this is just the beginning ...
    get rid of the mighty rom and PM me lol, i will give you the affliction lol
    HITMAN OF THE METRO MAFIA


  3. #63
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Deep inside her
    Posts
    240
    Device(s)
    evo 3d, samsung infuse, galaxy s2
    Carrier(s)
    straight talk
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by sirbreak
    I am still a little stuck. Sprint connection keeps coming back. #777 error when attempting to view web pages.

    You need to remove the guardian file..I had the same problem and that fixed it..But if you've already flashed the rom then I think the guardian file is gone.. Anyhow congrads

  4. #64
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Among the 0's and 1's
    Posts
    87
    Device(s)
    Samsung Epic
    Carrier(s)
    Boost CDMA
    Feedback Score
    0
    Same store that flashed my phone wanted $40 to get everything working... the hustle continues... to the sharers of info.

  5. #65
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Boondocks
    Posts
    4,449
    Carrier(s)
    Tmobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by sirbreak
    Same store that flashed my phone wanted $40 to get everything working... the hustle continues... to the sharers of info.
    that's crazy lol, if your confident enough, you can do your settings yourself, its very easy and close to foolproof.

    Just Remember


  6. #66
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Boondocks
    Posts
    4,449
    Carrier(s)
    Tmobile
    Feedback Score
    0

    Update On New Build Code Name "shaft"

    This Is So Bad We Had To Name It Shaft, Its One Bad Mutha Shut Yo Mouth!!
    AFFLICTION ROM IS THE BEST OUT!!
    Last edited by The Hulk; 09-14-2009 at 10:33 PM.

  7. #67
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    detroit, mi
    Posts
    32
    Device(s)
    Htc Touch Pro
    Carrier(s)
    Metro Pcs
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by pimpsuprazx

    6: Using a Registry Editor edit the following values:

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Arcsoft\ArcSoft MMS UA\Config\mm1\WspHeader]

    DELETE KEY -> "X-VzW-MDN"
    ADD Key -> X-metropcs-MDN
    Then Hold your stylus on the key you just made and hit Edit and add your MDN
    ADD Key -> X-DEVICE-MIN
    Then Hold your stylus on the key you just made and hit Edit and add 1+ MDN(Try your actual MIN first, if not use the MDN) But make sure its like this for example 10000000000 not just your number the 1 infront of the mdn is important.

    This part is a little confusing to me. Anybody wanna walk me through it?
    And i didn't see a key for x-vzw-mdn so does that mean that i don't delete anything? The registry editor that came with the rom is phm registry editor.

  8. #68
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Boondocks
    Posts
    4,449
    Carrier(s)
    Tmobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by smooth4prez
    This part is a little confusing to me. Anybody wanna walk me through it?
    And i didn't see a key for x-vzw-mdn so does that mean that i don't delete anything? The registry editor that came with the rom is phm registry editor.
    yea, if you don't have it, don't worry, and press and hold your stylus down to create a value first, then go back and edit it with your phone number AKA MDN

  9. #69
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    detroit, mi
    Posts
    32
    Device(s)
    Htc Touch Pro
    Carrier(s)
    Metro Pcs
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by pimpsuprazx
    yea, if you don't have it, don't worry, and press and hold your stylus down to create a value first, then go back and edit it with your phone number AKA MDN
    when i put my mdn in do i select new string value or binary value or is that all wrong?

  10. #70
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Boondocks
    Posts
    4,449
    Carrier(s)
    Tmobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by smooth4prez
    when i put my mdn in do i select new string value or binary value or is that all wrong?
    no when u add the value, just highlight the value with ur stylus and just hit edit and fill it in, dont tinker with anything at the bottom.

  11. #71
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    detroit, mi
    Posts
    32
    Device(s)
    Htc Touch Pro
    Carrier(s)
    Metro Pcs
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by pimpsuprazx
    no when u add the value, just highlight the value with ur stylus and just hit edit and fill it in, dont tinker with anything at the bottom.
    Are you using the same registry editor as i am because i am completely lost.
    When i hold my stylus down, it dosen't ask me anything about creating anything new at all.

  12. #72
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Deep inside her
    Posts
    240
    Device(s)
    evo 3d, samsung infuse, galaxy s2
    Carrier(s)
    straight talk
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by smooth4prez
    Are you using the same registry editor as i am because i am completely lost.
    When i hold my stylus down, it dosen't ask me anything about creating anything new at all.

    Go here..(Sprint HTC Diamond, MMS (in and out), GPS, Internet - CONFIRMED)

    And read my post 379 this should help you as I used registry editor and got confused at 1st

    Hope this helps you

  13. #73
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    detroit, mi
    Posts
    32
    Device(s)
    Htc Touch Pro
    Carrier(s)
    Metro Pcs
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by SPEED_RACER_5.0
    Go here..(Sprint HTC Diamond, MMS (in and out), GPS, Internet - CONFIRMED)

    And read my post 379 this should help you as I used registry editor and got confused at 1st

    Hope this helps you
    ok thanks this way looks more clear to me but one last question do you add those strings under wsp header or make new key folders and put them in there

  14. #74
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Deep inside her
    Posts
    240
    Device(s)
    evo 3d, samsung infuse, galaxy s2
    Carrier(s)
    straight talk
    Feedback Score
    0
    Just click the wsp header and it brings up the settings below..Then click menu or somthin like that, (I use somthin else now) and add the string, Reg editor does not give the option to edit..When you add the string you see NAME, STRING, and somthin below all that.. Just make sure the name and string are like in my post 379..When you add the string it automatically types in value 1 in the name box thats what screwed me up just edit that out PM me if you need more help

  15. #75
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    13
    Feedback Score
    0

    no unlock code

    how do i know my unlock code

Page 5 of 34 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... LastLast

Bookmarks