Results 1 to 3 of 3

Thread: Gmail on WM 6.0

  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,155
    Feedback Score
    0

    Gmail on WM 6.0

    I currently have my device set up to fetch email from my Gmail account every 5 minutes. I do not understand why messages disappear from the inbox shortly after they arrive. Most of the time, all new messages hit my device, but they disappear after reading them or after a short period of time. I was expecting the messages to actually stay on the device, but instead I am left with a empty inbox 100% of the time. I can see all of the messages if I log into Gmail from a browser. Another thing is that it fetches sent messages also, which I was not expecting it to. Have I set something up incorrectly? Any thoughts?
    Last edited by Camp; 01-22-2009 at 12:31 PM.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    On the road in WNY
    Posts
    219
    Device(s)
    BB Storm 9530
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    Did you set it up for POP3 or IMAP?

    Here's the link for instructions on IMAP setup:

    http://mail.google.com/support/bin/a...25&topic=13294

    Mine is set to poll every 30 minutes, and I have never experienced the situation you describe.
    Posted wirelessly on my Verizon Blackberry Storm right behind you...

  3. #3
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,155
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by 3DMonkey
    Did you set it up for POP3 or IMAP?

    Here's the link for instructions on IMAP setup:

    http://mail.google.com/support/bin/a...25&topic=13294

    Mine is set to poll every 30 minutes, and I have never experienced the situation you describe.
    That did the trick. Thank you.

Bookmarks