Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 22 of 22

Thread: MEdia Net Problems?

  1. #16
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Northern Virginia
    Posts
    18,875
    Device(s)
    Apple iPhone7 Plus Apple iPhone 7 Plus
    Carrier(s)
    AT&T Mobility
    Feedback Score
    0
    I had not used any data since last night. I checked a few minutes ago and the connection failed. With no data, there will not be any multimedia messages sent or received.

    Update:
    Data is working and I just received my test MMS message as I type.
    Last edited by efparri; 01-06-2009 at 09:08 AM.
    Earl F. Parrish

  2. #17
    Join Date
    May 2005
    Location
    Connecticut
    Posts
    179
    Device(s)
    iPhone
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Back up...at least in CT

  3. #18
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    10
    Device(s)
    HTC TILT
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    back up in northern IL

  4. #19
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    NYC
    Posts
    310
    Device(s)
    Nexus One
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Back up here in midtown Manhattan.

  5. #20
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    USA
    Posts
    405
    Device(s)
    BlackBerry Bold
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    I think the east coast was down this morning, mine is now working....

  6. #21
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Central NY
    Posts
    25
    Device(s)
    Blackberry 8110
    Carrier(s)
    AT&T Mobility
    Feedback Score
    0
    Upstate New York here, data working perfectly.

  7. #22
    Join Date
    May 2005
    Posts
    208
    Device(s)
    iPhone 4 16gb
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by TramsIK
    Upstate New York here, data working perfectly.

    Would hope so since data came back up at 930 am

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Bookmarks