Results 1 to 8 of 8

Thread: Motorola Software update problem

  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4
    Feedback Score
    0

    Motorola Software update problem

    It won't install the newest version. It tried to update to the latest version .. when it goes to install I get Can not use command file .\ Check_Hotfix_for_Vista.vbs Windows does not have a program associated to run with it. I am prett sure it is a usb error. I have all the updates. Any way to work around this

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Hobbs, NM
    Posts
    759
    Device(s)
    Motorola Q (Alltel)
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Do you have any antivirus software installed? If so, then go in it and turn off the script blocking.
    Scott M. in New Mexico



    Here's a laugh: http://www.howardforums.com/showthread.php?p=11989818

  3. #3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    thank you for response. I use Kaspersky Anti virus. I shut it down completely and try to install but get the same thing.Any other idea's?

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    8
    Device(s)
    K1m/L7C
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    It's looking for hotfix KB941600 -- a notoriously EVIL and dangerous USB 'fix'. I get the message, and I'm not even ON Vista. It's an XP machine!

  5. #5
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    Any Idea at all on how to get around this and get the program to install?

  6. #6
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    32
    Feedback Score
    0

    found the solution! :P

    extract the files to your desktop and just run the installer

  7. #7
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    Thank you for your response. I tried it and it don't work for me. get the same thing. It still looks for the hotfix.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1
    Feedback Score
    0

    solution

    I got the same problem. I extracted the file manually and then extracted the file again. I ran the .msi file and it seems to be working

Bookmarks