Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 16 to 30 of 95

Thread: HOWTO: Java on ROKR Z6m

  1. #16
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    South Florida!
    Posts
    98
    Device(s)
    LG Voyager (Died during v09 update)
    Carrier(s)
    MetroPCS
    Feedback Score
    0
    I figured everything out myself. Love my phone now. Playing God Of War Betrayal.

  2. #17
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    32
    Device(s)
    Moto ROKR
    Carrier(s)
    Cricket USA
    Feedback Score
    0
    First off, THANKS!!! I know what a pain it is to type a tutorial like that.

    Second, has anyone been able to make this work with Cricket for sure? I'd love to be able to use OM and Google Apps on my ROKR! I want to try it when I get home later but I figured I'd check the success rate first

  3. #18
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    San Francisco
    Posts
    148
    Device(s)
    Motorola V3a
    Carrier(s)
    Metro PCS
    Feedback Score
    0
    Yes it works. If you run into a problem, I have included a link for the Cricket Monster flash.

  4. #19
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Florida
    Posts
    141
    Device(s)
    Samsung SCH-R451C
    Carrier(s)
    Straight Talk Wireless
    Feedback Score
    0
    ok, I've given up on this, I've tried several times to get this to work...... I'm goin back to brew until a fix is found.
    Phone History:
    Nokia 6010, Nokia 3120b,Motorola i415, Motorola i710, Nokia 6133(T-mobile Branded, Then Debranded)

    Quote Originally Posted by Spleen
    Stop crying wolf...u make it sound like a this was life-or-death situation

  5. #20
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    3,626
    Device(s)
    HTC Evo [Afflicted Evo 2.3.3]
    Carrier(s)
    MetroPCS
    Feedback Score
    0
    lol honestly java is great but for this headache its just not worth it
    Code Name: L0GiC4L 3ViL
    Status: Metro Mafia®
    Quote: "Make love not war... Contribute dont leech.My insane logic gets the job done..."
    Latest Exploits:
    evo full flash (yes mms works), samsung intercept web (ask around), moto droid full flash
    Next Hijack: AFFLICTION ROM




    11/4 3000th post

  6. #21
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by IcePeten
    I figured everything out myself. Love my phone now. Playing God Of War Betrayal.
    Hey...I am very new to all this.....can you please help me fix mine too? I am getting the same problems that you did, Unknown @metro and no internet...it says something like host name error or something!....plz help....

    also when I try that RSD general thing it asks me for a subsidy code and says phone is locked....

  7. #22
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    Feedback Score
    0
    someone please help!!! im in real trouble!!.....my phone number became 00000000 after I switched back to metroflash again......first I used RSD lite for Alient and then I went back and switched to metro with RSD lite and it said pass but when it restarted it showed me 000000000 as my number and my phone is not working at all now.....

  8. #23
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    3,626
    Device(s)
    HTC Evo [Afflicted Evo 2.3.3]
    Carrier(s)
    MetroPCS
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by mayur15190
    someone please help!!! im in real trouble!!.....my phone number became 00000000 after I switched back to metroflash again......first I used RSD lite for Alient and then I went back and switched to metro with RSD lite and it said pass but when it restarted it showed me 000000000 as my number and my phone is not working at all now.....
    you should always back up your nam and other essential information before flashing of any sort

  9. #24
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    San Francisco
    Posts
    148
    Device(s)
    Motorola V3a
    Carrier(s)
    Metro PCS
    Feedback Score
    0
    OMGz. I knew something like that would happen. A person would just join, NOT READ THE WHOLE GUIDE AND DO EVERYTHING IN THE GUIDE, and blame it on me. Flash back to MetroPCS and call *228 and activate again.

  10. #25
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    South Florida!
    Posts
    98
    Device(s)
    LG Voyager (Died during v09 update)
    Carrier(s)
    MetroPCS
    Feedback Score
    0
    Lol. Maybe they should read alot more.

  11. #26
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    15
    Device(s)
    Motorola ROKR Z6m (Aliant) with JAVA
    Carrier(s)
    Alltel
    Feedback Score
    0

    Unhappy Idk...

    ok, so i got the bell flash running fine everythings good there, but how in the halibut do i put the filesystem files on my z6m? bitpim refuses to recognize my rokr, and p2kcommander refuses to copy the folders when i pull up the filesystem. is there something im doing wrong? cuz i REALLY want java games on my rokr, so any help wuld be SWEET. thanx

  12. #27
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    South Florida!
    Posts
    98
    Device(s)
    LG Voyager (Died during v09 update)
    Carrier(s)
    MetroPCS
    Feedback Score
    0
    bigwilly, on bitpim go to the View tab on the top, and scroll down to View Filesystem. After you do so, a new option will appear on the side named FIlesystem. Plug your phone in, and find out which port it's in. I.E. mine is COM2. Go to Edit Settings and set it up as follows.

    As phone type change it to V3c
    As port, whichever port your Motorola Modem is.

    Then you should be able to go through your filesystem easy as pie!

  13. #28
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    15
    Device(s)
    Motorola ROKR Z6m (Aliant) with JAVA
    Carrier(s)
    Alltel
    Feedback Score
    0

    Thumbs up Yay Me!

    Thanks Ice Peten, but i figured it out in P2kCommander. I just copied everything manually in there, i forgot p2k wont let u copy whole folders. I just made new folders and copied every last freaking file myself. PAIN EN EL CULO!!!! lol. but yeah, now i have JAVA running instead of BREW!!! Suck it Alltel!! But now that i've put the games (.jar) in the preinstall folder like somebody said, they refuse to come up on the menu for games. All i have is tetris, ko boxing, and pool. Can i delete those? shuld i put them on my memory card? does my card need the same file system setup as the phone's? thanx

  14. #29
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    San Francisco
    Posts
    148
    Device(s)
    Motorola V3a
    Carrier(s)
    Metro PCS
    Feedback Score
    0
    Just give up. Thats what I did. IT'LL NEVER WORK PERFECTLY!

  15. #30
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    15
    Device(s)
    Motorola ROKR Z6m (Aliant) with JAVA
    Carrier(s)
    Alltel
    Feedback Score
    0
    I wuld really appreciate more than "give up". Wat am i missing that the games arent coming up? all my folders are set up and everything else is working, but the games i downloaded wont come up. any HELPFUL help?

Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Bookmarks