Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 16 to 30 of 74

Thread: AT&T MMS/Web Settings.

  1. #16
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Atlanta Southside
    Posts
    77
    Device(s)
    SE K850
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    {I didn't think this deserved an entire new thread, and I can't find an old thread about this... sorry.}

    So, I just got my K850... loving it. I wanna know if there's a way to program a link or something into the phone to bring up AT&T's 3G services, like weather forecasting and sports video stuff.

    Doesn't make any sense, I know.... pay extra to not have all that pre-packaged CRAP on your phone, and then want to get some of the stuff! LOL! Oh well, I'm just a nerd that wants to see the AT&T video services (3G) work.

    Anybody know?

  2. #17
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Delaware
    Posts
    10,515
    Device(s)
    OnePlus 6, iPhone XS Max
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by hammy2003
    {I didn't think this deserved an entire new thread, and I can't find an old thread about this... sorry.}

    So, I just got my K850... loving it. I wanna know if there's a way to program a link or something into the phone to bring up AT&T's 3G services, like weather forecasting and sports video stuff.

    Doesn't make any sense, I know.... pay extra to not have all that pre-packaged CRAP on your phone, and then want to get some of the stuff! LOL! Oh well, I'm just a nerd that wants to see the AT&T video services (3G) work.

    Anybody know?
    Just type in this adress in your browswer.

    http://cingularvideo.cingular.com
    iPhone XS Max | OnePlus 6
    www.blueearlbrewing.com

  3. #18
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Atlanta Southside
    Posts
    77
    Device(s)
    SE K850
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Are you serious?!? Wow, I'm a little embarrassed and disgusted for not knowing that already. LOL.

    Thanks, dude.

  4. #19
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Delaware
    Posts
    10,515
    Device(s)
    OnePlus 6, iPhone XS Max
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by hammy2003
    Are you serious?!? Wow, I'm a little embarrassed and disgusted for not knowing that already. LOL.

    Thanks, dude.
    No problem. I should add that into a sticky.

  5. #20
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7
    Device(s)
    SE C905a (debranded)
    Carrier(s)
    ATT
    Feedback Score
    0
    Thanks for the guide. Everything worked out just right except for one thing. I can receive incoming MMS messages, however, I cannot send them. Seems weird to me. Any insight would be appreciated.

  6. #21
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    US
    Posts
    27
    Device(s)
    SE K810
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    I posted this also on the other MMS settings thread. I Have a k810 and my settings stopped working. I was using the W810 settings and they worked fine till 2 days ago. I went to the cingular site and can only tried to manually set the settings but nothing!

    Can anyone give me all the settings they have on their MMS working K810?

  7. #22
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    4
    Feedback Score
    0

    profile locked!

    whenever I try to go in and change my settings for internet and MMS I get a message stating the current profile is locked. I am using the new W580i pink on AT&T. (My daughters phone) We have been to SE site and tried many many times every way mentioned but the settings will not send so I figured we could do it manually but no luck because of this.
    Thanks in advance.
    Denny

  8. #23
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Delaware
    Posts
    10,515
    Device(s)
    OnePlus 6, iPhone XS Max
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    You need to create a new profile. You cannot edit the pre-installed AT&T profile.

  9. #24
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    US
    Posts
    27
    Device(s)
    SE K810
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    I did.. it's supposed to be "MEdia Net" right?

    My settings:
    Validity Period: Network Maximum
    Read Report: Off
    Delivery report: Off
    Signature: No signature
    Creation mode: Alert
    Picture Scaling: Off
    Auto Download: Always
    Accept Messages: (all checked)
    MMS profile: MEdia Net

    MMS profile name: MEdia Net
    Message Server: http://mmsc.cingular.com
    internet profile: MEdia Net

    what else could I have done wrong? These are the settings I've been using since I got the phone and suddenly, nothing! I messed with my phone for an hour last night and came up with nothing.

    *edit* before I messed with the settings, when I would try to send myself a message, the only icon indicator to show that a message was being sent that came up was the yellow envelope with the arrow. After I messed with the settings a bit the icon that looks like a globe popped up but the pictures still won't send.
    Last edited by prlaserbean; 01-25-2008 at 04:17 PM.

  10. #25
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    US
    Posts
    27
    Device(s)
    SE K810
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    come on.. anyone?

  11. #26
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Delaware
    Posts
    10,515
    Device(s)
    OnePlus 6, iPhone XS Max
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by prlaserbean
    come on.. anyone?
    Have you tried clearing EVERYTHING out and starting over??

  12. #27
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Feedback Score
    0
    Thanks Alot With The Se Link Usaf Ice Worked Instantly!!setup Mms Right Away.

  13. #28
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    US
    Posts
    27
    Device(s)
    SE K810
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Baldilocks
    Have you tried clearing EVERYTHING out and starting over??
    well, I reset all the settings and so I could have a fresh start when I entered the MMS settings..

    I started messing with the phone some more and got deeper into the MMS profile.
    I created MEdia Net..
    Put in the settings I listed above and they didn't work. I then started messing in the Internet profile... and I experimented and to my surprise, I found that the SEMC WAP profile (I think thats what the phones default was) WORKED! Isn't that weird? Inside it says that it's using SEMC GPRS to connect.

    I'm not sure what that is, but I'm glad it works lol.

    Now we gotta get those pictures coming in bigger than my pinky finger's nail and I'm good.

    Thanks for the help.

  14. #29
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    North Hollywood
    Posts
    1
    Device(s)
    K850i
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0

    No 3gprs

    Hi Baldilocks

    I just got a k850i. I'm trying to set up my MMS on AT&T and there is no 3gprs to select, only MEdia Net. It says 3G next to the signal level and have GSM and 3G select. Do I have to put in the 3gprs in manually, if so under Account type I can select PS data or CS data.

    Well, if you can help me out that would be great.

    Gav

  15. #30
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7
    Feedback Score
    0
    does anyone have an updated version of this tutorial? It looks like the menus have changed for an unbranded w580i. I can't seem to get mine to work.

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Bookmarks