Search:

Type: Posts; User: DerekToronto

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.15 seconds.

  1. They just need to get better security cable....

    They just need to get better security cable. She's probably cheerful for the first thousand time that she needs to reset the alarm. Both OP and the rep should just take a step back.

    Sent from my...
  2. Put the phone behind glasSo if they don't want...

    Put the phone behind glasSo if they don't want you touching it.
  3. I had a similar experience 5 years ago. I...

    I had a similar experience 5 years ago. I exhausted my prepaid balance on my phone. So I went in to a 3 mobile instead of the Smartone shop. The customer rep opened the prepaid package and started...
  4. Replies
    11
    Views
    2,183

    prod: Very important that you turn off the data...

    prod: Very important that you turn off the data connection on your iphone 6+! (You can also call into Rogers and request the data to be blocked.) Otherwise its 0.05 a mb or $51.20 per gig! iPhone do...
  5. I will be there!

    I will be there!
  6. Worldirc will be there! Wow! I'll have to go!

    Worldirc will be there! Wow! I'll have to go!
  7. Replies
    0
    Views
    604

    For Sale: NEW: Telus Nokia E72 Black

    I bought this from a Telus dealer friend of mine. It is brand new. The telus package includes dashboard mount and leather case plus usb cable, charger, battery, headset and phone.


    My price is...
  8. Replies
    1
    Views
    1,118

    Sold: I've looked around. New price $450. Low ballers...

    I've looked around. New price $450.
    Low ballers will ignore. I've just adjusted accordingly to the market.

    Thanks

    via the HoFo App
  9. Replies
    1
    Views
    1,118

    Sold: Sony Xperia Z1 compact

    Hi, I have a very new Sony Z1 compact. It's white, 16gig version. Comes with everything in the box, charger, cable, new headphone, leaflet. Specs......
  10. Replies
    4
    Views
    1,385

    Sold: Bump bump Sent from my RM-875_eu_finland_208 via...

    Bump bump
    Sent from my RM-875_eu_finland_208 via the HowardForums WP7 App
  11. Replies
    4
    Views
    1,385

    Sold: Bump looking to trade if you have iPhone 4s or...

    Bump looking to trade if you have iPhone 4s or Nexus 5
    Sent from my RM-875_eu_finland_208 via the HowardForums WP7 App
  12. Replies
    3
    Views
    1,243

    S5 is in short supply worldwide. Give it time. ...

    S5 is in short supply worldwide. Give it time.

    I was pleasantly surprise that "Play Movie" movies can be save to card now. (You have to select that in menu. Its not default.)
  13. Call in *611. Goto tech support. Sometimes your...

    Call in *611. Goto tech support. Sometimes your line just need a reset.
  14. Replies
    4
    Views
    1,385

    Sold: still available! I also have the Nokia original...

    still available! I also have the Nokia original wireless case and charger. (New)
  15. I had a Nokia 8860 back in the day. What a beaut!...

    I had a Nokia 8860 back in the day. What a beaut!

    Bring back the chrome!
  16. Replies
    4
    Views
    1,385

    Sold: New Price $380 CAD

    New Price $380 CAD
  17. Replies
    4
    Views
    1,385

    Sold: Nokia 1020 YELLOW

    100% scratch or wear free! Never locked Nokia 1020. Comes with phone, charger, cable, headset, guide and box. Warranty till March 2015


    NO TRADE!

    SALE only.
  18. Replies
    24
    Views
    7,907

    The voice control function really attracts me....

    The voice control function really attracts me. The ability to speak in a natural language and get back a concise response back is nice.

    It's too bad Motorola only will sell the unlock version in...
  19. Replies
    1
    Views
    1,361

    Sold: This phone wont work with WIND. Also this is...

    This phone wont work with WIND. Also this is unbranded, never locked unit. Thanks
  20. Replies
    1
    Views
    1,361

    Sold: Sony Xperia Z C6603 white

    I got a mint mint Xperia Z in white. Used for 3 weeks.
    Comes with everything that came with in the box. Headphone never used.

    Bonus. Incipio case

    Asking $450 no trades. Can meet up downtown...
  21. Replies
    5
    Views
    1,752

    For Sale: My lowest offer $460. After this I will take it...

    My lowest offer $460. After this I will take it out.


    Sent from my SM-C101 using Tapatalk 2
  22. Steve, the new update will bring back the new...

    Steve, the new update will bring back the new phone smell!
  23. Replies
    5
    Views
    1,752

    For Sale: [top picture] That's how I hold it. You see I...

    [top picture]

    That's how I hold it. You see I can have better grip of the phone. There is a glass lens protector. So there's no time the lens inside gets exposed.

    [bottom picture]

    With the...
  24. Replies
    5
    Views
    1,752

    For Sale: The shutter is quite fast. I took a picture of a...

    The shutter is quite fast. I took a picture of a water fountain. And it was fast enough to freeze the water.



    Sent from my SGH-I337M using Tapatalk 2
  25. Replies
    5
    Views
    1,752

    For Sale: New price 540!! Sent from my SGH-I337M using...

    New price 540!!

    Sent from my SGH-I337M using Tapatalk 2
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4