Search:

Type: Posts; User: 4mynikka

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.11 seconds.

  1. Sold: FS: Mint Unlocked Samsung Galaxy Note 5 64GB $630

    I have a mint condition Samsung Galaxy Note 5. Has a Tempered glass screen protector and comes with a Spigen Liquid Crystal Case.

    Phone has warranty until the end of this year.

    Phone is...
  2. Replies
    0
    Views
    638

    Sold: FS: LNIB Rose Gold Apple iPhone 6S Plus

    I have a 4 days old, Rose Gold Apple iPhone 6S Plus 16GB.

    It looks and works flawlessly, has had a tempered glass as soon as it was taken out of the box.

    Apple care warranty until March...
  3. Sold: LNIB Unlocked Silver Apple iPhone 6S Plus 64GB

    I have a LNIB Unlocked Silver Apple iPhone 6S Plus 64GB. It has a tempered glass on the front and has always been in a case.

    AppleCare until November 19/2016.

    Phone is Unlocked and will work...
  4. For Sale: FS: LNIB Unlocked Graphite Google Nexus 6P 32GB

    I have a LNIB 3 days old Graphite Huawei Google Nexus 6P 32GB.

    Device looks and works flawlessly, has a tempered glass on the front and Invisible skin on the back.

    Phone is unlocked so it...
  5. Replies
    0
    Views
    774

    Sold: FS: LNIB Silver Apple iPhone 6S 64GB

    I have a LNIB Silver Apple iPhone 6S 64GB. Phone is locked to Bell or Virgin Mobile. It looks and works flawlessly. Has had a tempered glass from day 1.

    Has Apple Care until September 28, 2016. ...
  6. Sold: FS: LNIB Galaxy Note 5 OR LNIB Apple iPhone 6S Plus

    It's that time of the year again, and I can't decide on which flagship to keep. I have the following for sale and whichever doesn't sell I will keep.

    1)

    I have a LNIB Unlocked Sapphire Black...
  7. Sold: LNIB UNLOCKED Black Motorola Moto X Play XT1563

    I have a LNIB Black Unlocked Motorola Moto X Play XT1563

    It looks and works flawlessly.

    Device is unlocked so it will work with all Service providers including Bell, Virgin Mobile, Rogers,...
  8. Sold: LNIB UNLOCKED Black Samsung Galaxy S6 32GB SM-G920W8

    I have a LNIB Unlocked Sapphire Black Samsung Galaxy S6 32GB.

    It looks and works flawlessly. Has had a Tempered Glass on the front and a invisible skin on the back from day one.

    Device is...
  9. Replies
    0
    Views
    954

    Sold: FS: LNIB Unlocked LG G4 model# H812

    I have an Unlocked LG G4 with Leather Back

    It is only listed as LNIB as I opened the box and powered it on. It still has the plastic protectors on it.

    Device is unlocked so it will work with...
  10. Sold: LNIB UNLOCKED Black Samsung Galaxy S6 32GB SM-G920W8

    I have a LNIB Unlocked Sapphire Black Samsung Galaxy S6 32GB.

    It looks and works flawlessly. Has had a Tempered Glass on the front and a invisible skin on the back from day one.

    Device is...
  11. Sold: / WTT: MINT Unlocked Huawei Ascend Mate 7 - Grey

    I have a mint Factory Unlocked Huawei Ascend Mate 7. Its the 16gb model. It's had a tempered glass from day one , looks and works flawlessly.

    To those that are not familiar, it's Octa Core, 6" HD...
  12. Replies
    0
    Views
    680

    Sold: FS: LNIB Unlocked LG G3 D852

    I have a mint LNIB Unlocked LG G3. Has had a tempered glass and in a case from day one.

    The device looks and works flawlessly.

    Unlocked so it will work with Bell, Virgin Mobile, Rogers, Fido,...
  13. Sold: LNIB: Unlocked White Samsung Galaxy S6 EDGE 64GB SM-G925W8

    I have a mint Unlocked White Samsung Galaxy S6 Edge 64GB.

    It looks and works flawlessly. For your peace of mind it will also come with a receipt, has warranty until next year.

    Device is...
  14. Sold: LNIB UNLOCKED LG G3 D852 and Sony Xperia Z3 Compact

    I have 2 phones and I can't decide on which one to keep, will keep the one that doesn't sell.

    1) I have a super mint, like new Black Sony Xperia Z3 Compact.

    The device works and looks...
  15. Sold: LNIB Black Samsung Galaxy Note 4 SM-N910W8

    I have a mint condition Unlocked Black Samsung Galaxy Note 4 Model # SM-N910W8

    It looks and works flawlessly and has had a tempered glass screen protector on the phone from day 1.

    It's...
  16. Sold: LNIB Black Samsung Galaxy Note 4 SM-N910W8

    I have a brand new condition 2 Days old Bell / Virgin Mobile Black Samsung Galaxy Note 4. It looks and works flawlessly and has had a tempered glass screen protector on the phone from day 1.

    If...
  17. Sold: FS: LNIB Black Samsung Galaxy Alpha SM-G850W

    I have a brand new condition 2 Days old Bell / Virgin Mobile Black Samsung Galaxy Alpha. It looks and works flawlessly and has had a tempered glass screen protector on the phone from day 1.

    If...
  18. Sold: LNIB Unlocked Samsung Galaxy Alpha 32GB SM-G850W

    I have a brand new condition 2 Days old Unlocked Gold Samsung Galaxy Alpha. It looks and works flawlessly and has had a tempered glass screen protector on the phone from day 1.

    Phone is Unlocked...
  19. Replies
    0
    Views
    730

    Sold: LNIB Unlocked Motorola Moto X (2014)

    I have a brand new condition Unlocked Motorola Moto X (2014). It is black on black 16gb. It looks and works flawlessly.

    Device is Unlocked and will work with Bell, Telus, Rogers, Fido, Koodo,...
  20. Replies
    0
    Views
    860

    Sold: LNIB Unlocked Samsung Galaxy S5 Active

    I have a brand new condition Unlocked Samsung Galaxy S5 Active. It looks and works flawlessly and has a tempered glass screen protector on the phone.

    Device can pass for new.

    Similar to the...
  21. Replies
    0
    Views
    846

    Sold: OnePlus One 64GB Sandstone

    I have a 64Gb One Plus One in Sandstone.

    It is factory Unlocked and is fully stock international version. Has a Tempered Glass on the front and comes with a Nillkin Frosted Shield case.

    Comes...
  22. Replies
    0
    Views
    780

    Sold: LNIB Unlocked Samsung Galaxy S5 Active

    I have a brand new condition Unlocked Samsung Galaxy S5 Active.

    It's absolutely flawless and can pass for new.

    Similar to the regular S5 except this has MIL-STD-810G certification for salt,...
  23. Replies
    0
    Views
    747

    Sold: Unlocked LNIB Samsung Galaxy Note 4

    I have a LNIB Unlocked Black Samsung Galaxy Note 4. Model SM-N910W8. Device looks and works flawlessly, and it has had a Tempered Glass Protector from day 1.

    Unlocked so it will work with Bell,...
  24. Replies
    1
    Views
    1,038

    Sold: Bump price is best reasonable offer

    Bump price is best reasonable offer
  25. Replies
    1
    Views
    1,038

    Sold: FS: LNIB Apple iPhone 6 Plus 64GB - Silver

    I have a Brand new condition Unlocked Apple iPhone 6 Plus 64GB. The device is flawless and can pass for brand new, has had a tempered glass screen protector and an invisible skin from day 1.
    ...
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4