Search:

Type: Posts; User: gustlik2000

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.14 seconds.

  1. Sold: or sell for $800.

    or sell for $800.
  2. Sold: Samsung Note 5 64GB for iPhone 6S plus 128GB

    Looking to trade my 9.9/10 condition samsung note 5 in silver from Rogers ( it's now sim unlocked )
    for iPhone 6S plus 128GB in either white or black. My phone comes with all original accessories...
  3. Replies
    0
    Views
    703

    Sold: Nokia 830 RM-985 in black unlocked

    Up for sale is my mint condition nokia 830 in black factory unlocked.
    Phone comes with all original accessories plus screen protector ( already applied )
    and a case. Asking $200
    No shipping, pick...
  4. Replies
    0
    Views
    612

    Sold: iPhone 5S 64GB gold factory unlocked

    Selling my gold iphone 5S 64GB factory unlocked. Phone comes with all original
    accessories plus a case. There is a small dent on the bottom right corner otherwise
    it's in very good shape. Price to...
  5. Replies
    0
    Views
    599

    For Sale: iPhone 4 32GB in black

    Selling mint iPhone 4 unlocked with box, headphones ( still sealed ) and charger.
    $120, no shipping local deal only.
    Oakville or Eaton Centre.
  6. Replies
    0
    Views
    575

    Sold: Samsung Note 2 unlocked

    Selling my mint condition Samsung Note 2 in grey, originally from Rogers but sim unlocked.
    Note 2 was used as a backup phone and it hasn't been used much.
    It's running stock image and it's not...
  7. Replies
    0
    Views
    752

    Sold: LNIB Blackberry passport silver

    Selling my mint condition blackberry passport in silver, still has original screen protector on.
    You'll get box plus all original accessories ( headphones are still sealed )
    Price $550, no offers...
  8. Replies
    0
    Views
    530

    Sold: LG G watch R

    Selling mint condition LG G Watch R, come with all original accessories plus a metal band ( black )
    Asking for $350, lowballers and paypal will be ignored.
    Meet downtown by eaton center.

    thanks...
  9. Sold: Note 4 in white for iPhone 6 plus 128GB

    I'm looking to trade my note 4 in white with all original accessories plus a glass screen protector
    along with 128GB SD card for iphone 6plus 128GB unlocked. Not interested in any other trades.
    No...
  10. Sold: LNIB Black Samsung Note 4 sim unlocked

    I'm selling my mint condition black Samsung Note 4 originally from Rogers but sim unlocked.
    Phone comes with ZAGG glass screen protector, plus all original accessories ( headphones are still sealed...
  11. Replies
    1
    Views
    1,330

    Sold: will also sell for $380..

    will also sell for $380..
  12. Replies
    1
    Views
    1,330

    Sold: Unlocked Nokia Lumia 830

    I have a few days old Lumia 830 RM-985. Phone is factory unlocked and should work with WIND ( bring your nano sim to test )
    Phone comes with USB cable, charger and original box.
    Looking for iPhone...
  13. Replies
    0
    Views
    601

    Sold: Unlocked blackberry z30

    Hi,

    Looking to sell my black blackberry z30, unlocked works with wind as well as Roger, Bell and Telus.
    Phone comes with the charger,usb cable box and glass screen protector already applied....
  14. Replies
    0
    Views
    714

    Sold: Note 4 for your iphone 6 128GB

    Looking to trade my black note 4 originally from Rogers but is now sim unlocked for
    iphone 6 128GB only ( locked to Rogers or unlocked ) My phone has been purchased
    this past Friday Nov 14th and...
  15. Replies
    0
    Views
    912

    For Sale: Phones for sale!!!

    1) White Samsung Galaxy Note 3 - Originally from Telus but sim unlocked, comes with all original accessories ( minus headphones ), glass screen protector already applied and a spigen case.

    2)...
  16. Week old Samsung note 4 in white for iphone 6+ 128GB

    Looking to trade my week old Note 4 in white originally from Rogers but SIM unlocked, with glass screen protector on, accessories
    are still sealed, looking to trade for iPhone 6+ 128GB ( space grey...
  17. Sold: or your blackberry z30..

    or your blackberry z30..
  18. Sold: HTC one M7 32GB in silver for your google nexus 5 32GB

    I have a mint condition HTC ONE purchased from Rogers over a year ago with screen protector from day one
    along with poetic case as well the box, charger and usb cable. I'm looking for Nexus 5 32GB,...
  19. Sold: Mint condition Samsung Galaxy Note 3 in white

    Selling my mint condition Samsung Galaxy Note 3 in white, 32GB version. Originally from Telus and is now sim unlocked.
    Comes with all original accessories, plus glass screen protector already...
  20. Sold: Sony Xperia Z2 D6503 in white for....or sell $580

    Looking to trade my 2 week old Sony Z2 in white with all original accessories plus
    a glass screen protector and film screen protector in the back as well as roxfit case...
  21. Replies
    0
    Views
    753

    Sold: iPhone 5S 64GB in gold unlocked

    Looking to sell my iPhone 5S 64GB unlocked with all original accessories ( headphones have been used ) I can include them if you want.
    Phone also comes with variety cases, Siena leather sleeve,...
  22. Sold: Sony Xperia Z2 D6503 in white for iPhone 5S

    Looking to trade my 2 week old Sony Z2 in white with all original accessories plus
    a glass screen protector and film screen protector in the back.
    I'm only looking for an unlocked iPhone 5S 64GB...
  23. Sold: Like new Blackberry z30 in white with extras works on WIND

    I'm selling my Z30 in white, along with original accessories and box.
    Phone has a screen protector since day one plus I will also throw
    in original blackberry holster and book case cover.
    Not...
  24. Sold: mint lg g2 d803 in black for your Nexus 5 32GB

    Looking to trade Rogers LG G2 for your Nexus 5 32GB.
    G2 is in mint condition and comes with all original accessories as well
    glass screen protector and a case.

    Prefer to meet either downtown...
  25. Replies
    1
    Views
    571

    Sold: or sell for $380!

    or sell for $380!
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4