Search:

Type: Posts; User: daraj

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.60 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    727

    For Sale: BNIB Galaxy Note ( Black)

    I will be receiving this phone today. Its brand new and I will not be opening it unless buyer wants to. I will take pics as soon as I get it. I have another note in my possession as a daily...
  2. Replies
    7
    Views
    1,737

    Sold: Goes to the top.......

    Goes to the top.......
  3. Replies
    7
    Views
    1,737

    Sold: Lets get this puppy sold.

    Lets get this puppy sold.
  4. Replies
    7
    Views
    1,737

    Sold: 772727727377271Bumppppppppppppp

    772727727377271Bumppppppppppppp
  5. Replies
    7
    Views
    1,737

    Sold: 350 shipped.

    350 shipped.
  6. Replies
    7
    Views
    1,737

    Sold: 375 + shipping

    375 + shipping
  7. Replies
    7
    Views
    1,737

    Sold: Bump still available

    Bump still available
  8. Replies
    7
    Views
    1,737

    Sold: Morning Bump. Check my other post with pics...

    Morning Bump. Check my other post with pics added:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1388303
  9. Replies
    7
    Views
    1,737

    Sold: ****Samsung Galaxy S2(AT&T)**** LNIB

    I have a Blk LNIB as-is Samsung GS2 for sale. I would give it a rating of 9.5/10. It comes with box and all access. I had this phone for almost a month and took care of it good. I'm looking for...
  10. Replies
    1
    Views
    726

    Sold: Price is 700+ shipping. Phone condition is...

    Price is 700+ shipping. Phone condition is 10/10 LNIB.
  11. Replies
    1
    Views
    726

    Sold: Samsung Galaxy S II

    I have a second Samsung Galaxy S II that I need to sell. I bought the phone yesterday but decided that I will need to go back to IOS. So its a day Old !!

    Will take $730 + shipping. I prefer to...
  12. For Sale: Sunday Bump

    Sunday Bump
  13. For Sale: Friday Bump....

    Friday Bump....
  14. For Sale: 7071370712707147071570716

    7071370712707147071570716
  15. For Sale: FS/FT HTC DESIRE HD TELUS 9.9/10 Excellent + 2 additional batteries

    I got an unlocked HTC Desire HD Telus version that i would like to sell for $470. It comes with box, accessories, and 2 additional 1600 capacity batteries( 3 total). The phone is immaculate condition...
  16. Replies
    0
    Views
    683

    Looking For: Htc desire hd nam ( at&t 3g)

    Please send me your reasonable offers. Im not looking for HTC Inspire 4G just the Original Desire HD NAM. Cash handy and ready to be PayPaled.
  17. Replies
    5
    Views
    2,476

    Phone listed on ebay..........

    Phone listed on ebay..........
  18. Replies
    5
    Views
    2,476

    To the Top....

    To the Top....
  19. Replies
    5
    Views
    2,476

    Wednesday Bumpppp.

    Wednesday Bumpppp.
  20. Replies
    5
    Views
    2,476

    Pics added.

    Pics added.
  21. Replies
    5
    Views
    2,476

    Bumpp.... Its comes with 16 GB SD Card

    Bumpp.... Its comes with 16 GB SD Card
  22. Replies
    5
    Views
    2,476

    FS: HTC HD2 T9193 Unlocked

    I have this HD2 running Android Desire froyo rom Its installed in the NAND memory ( boots straight to android, no WinMo ) you can easily restore to oem factory setting by installing the the...
  23. Replies
    7
    Views
    1,442

    Sold: Bump Phone is still available.

    Bump Phone is still available.
  24. Replies
    0
    Views
    570

    Sold: FS: HTC Desire(850 Mhz Band AT&T 3G)

    I have a mint condition Telstra A8183 running Gingerbread with S-OFF. The phone is unlocked and comes with box except the headphones. Im looking at $450 or your best offer.

    Thanks.
  25. Replies
    7
    Views
    1,442

    Sold: Price drop $325 I will trade for the following:...

    Price drop $325 I will trade for the following:

    1. Samsung Focus
    2. HTC Desire HD
    3. HTC HD2 Telstra(3G)
    4. Nexus S
    5. just name your phone
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4