Search:

Type: Posts; User: nv00021

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.33 seconds.

  1. For Sale: MINT Blackberry Passport for sale GTA only

    Hey everyone.

    Just moved to a new Blackberry Silver Edition need to part with the original. Absolutely PERFECT condition. Unlocked and comes with OEM cover from Blackberry and a beautiful leather...
  2. Replies
    0
    Views
    705

    Sold: iPhone 5S 32 GB White MINT - GTA ONLY

    Hey everyone. Have a very slightly used iPhone 5S 32 GB for sale in the GTA ONLY. Looking for $250 CAD

    Phone is in Excellent condition. Screen is perfect.

    Comes with Box only - hence the better...
  3. Replies
    5
    Views
    1,633

    Sold: OK Everyone....lowest I will go....$200 Firm...no...

    OK Everyone....lowest I will go....$200 Firm...no O.B.O. Unit is literally perfect. OEM case included.
  4. Replies
    5
    Views
    1,633

    Sold: Still waiting for an offer.... Seems like I will...

    Still waiting for an offer.... Seems like I will be waiting for a while!!!


    via the HoFo App
  5. Replies
    5
    Views
    1,633

    Sold: Lots of looks and no offers. I guess I am too...

    Lots of looks and no offers. I guess I am too high on the price? I guess the OBO is lost on some.....let go $225.00 O.B.O
  6. Replies
    5
    Views
    1,633

    Sold: Moving up again.....Phone is perfect!!!

    Moving up again.....Phone is perfect!!!
  7. Replies
    5
    Views
    1,633

    Sold: Nothing??? Really?????

    Nothing??? Really?????
  8. Replies
    5
    Views
    1,633

    Sold: LNIB Unlocked Blackberry Q10 - GTA ONLY

    Hello all

    Have a 9.5/10 absolutely MINT unlocked Blackberry Q10 for sale. No scratches or even as much as a mark on the unit. Comes with the OEM leather case as well.

    Looking for $250 CAD O.B.O...
  9. Replies
    0
    Views
    619

    For Trade: LNIB Mint HTC One looking for Nexus 5

    Hey everyone

    I have a unlocked HTC One that is near perfect. Screen is perfect and no wear seen anywhere on the unit. I also have 3 cases that will be included in the trade.

    Looking to trade...
  10. For Sale: Price drop....has to go before Xmas.....$200 firm...

    Price drop....has to go before Xmas.....$200 firm no negotiating.

    Sent with the HoFo App
  11. For Sale: This unit isn't worth $250 unlocked and in MINT...

    This unit isn't worth $250 unlocked and in MINT condition?? I am shocked
  12. For Sale: Price drop $250.00.....absolute lowest price.

    Price drop $250.00.....absolute lowest price.
  13. For Sale: bumping again.....

    bumping again.....
  14. For Sale: Bump.....moving it up!!!

    Bump.....moving it up!!!
  15. For Sale: Blackberry Z10 LNIB - GTA ONLY- $300 UNLOCKED

    Hey everyone

    Have a 9.5/10 Blackberry Z10 UNLOCKED for $300 Cash pick up in the GTA (preferably downtown)

    I have 3 cases for it as well, all leather, slide red and black stand see pic.

    Phone...
  16. Sold: Still not even an offer?? WOW kids....common. How...

    Still not even an offer?? WOW kids....common. How about I chip in $150....FINAL OFFER!!!
  17. Sold: Moving on up!!

    Moving on up!!
  18. Sold: OK OK.....so no takers.... How about I kick in...

    OK OK.....so no takers....

    How about I kick in $100 Bucks???

    Send texts to 647-924-8002

    NJV
  19. Sold: Unlocked Blackberry Z10 For TRADE for Q10 ONLY

    Hello everyone

    I have a MINT 9/10 UNLOCKED BB Z10 for TRADE only for a Q10 (I miss the keyboard too much) in the GTA. I have 3 OEM cases. Standard leather, slip in RED and the FLIP Black. All...
  20. Bell Got my pre-order filled at the Bell store at...

    Got my pre-order filled at the Bell store at Queen and Lee in the Beach. They had a few available in the morning.

    Phone is incredible.... Seriously. Huge HTC phone and I am really excited that...
  21. Bell You can upgrade at Best Buy for sure. They won't...

    You can upgrade at Best Buy for sure. They won't see it at full price but we can upgrade there.
  22. Bell I am so confused. Is the 19th confirmed by...

    I am so confused. Is the 19th confirmed by anyone at Bell....also I checked on the BestBuy site and you can only pre-order as a new activation or an upgrade. I am a Bell customer but have no upgrade...
  23. For Sale: Price drop to $500. Not Negotiable. Local Cash...

    Price drop to $500. Not Negotiable. Local Cash deal only. Comes with flip cover as well.

    Thanks
  24. For Sale: Bumping....again....actually again and again

    Bumping....again....actually again and again
  25. Replies
    1
    Views
    986

    Sold: Re: LNIB MINT Nexus 4 - GTA $400 FIRM

    Bump.....

    Sent from my SGH-I317M using HowardForums
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4