Search:

Type: Posts; User: cincyDMG

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.28 seconds.

  1. Sold: $300 or best reasonable offer?

    $300 or best reasonable offer?
  2. Sold: $325 shipped? Any takers?

    $325 shipped? Any takers?
  3. Sold: AT&T Samsung Galaxy S4 + Extras $350 Shipped within the US

    Want to get rid of this quickly.

    Up for sale is a black 16gb Samsung Galaxy S4 locked to AT&T. Includes phone, original box, headphones, charger, 32 GB Samsung Class 10 MicroSD Card, Blue Samsung...
  4. Sold: Google Nexus 5 - Like New - 32 GB Black - $425 shipped

    Purchased a Google Nexus 5 on launch day - only used for 2 days and decided I prefer my GS4. Looking for $425 shipped within the US. 32 gb, black model. Includes original box and all original...
  5. For Trade: Also willing to sell for $500 - includes...

    Also willing to sell for $500 - includes Blue/Black iFrogz case and White Speck Case. Can send pictures upon request - just message me an email address.

    Thanks!
  6. For Trade: AT&T iPhone 5, 16gb - White - Looking for AT&T Galaxy S4

    Looking to trade my 16gb White AT&T (locked) iPhone 5 in near mint condition - was just replaced under warranty 1 month ago. I'm looking for an AT&T Galaxy S4 in similar condition. Please let me...
  7. Replies
    1
    Views
    1,021

    Sold: Forgot to mention - price includes USPS Priority...

    Forgot to mention - price includes USPS Priority Shipping within the United States.
  8. Sold: Forgot to mention - prices include USPS Priority...

    Forgot to mention - prices include USPS Priority Shipping within the United States.
  9. Replies
    1
    Views
    1,021

    Sold: Verizon iPhone 4, 16GB, Black, Clean ESN

    Recently upgraded my wife to an iPhone 5, so I have her iPhone 4 for sale. As stated in the title, it is a 16gb black model with a clean ESN. In good shape, includes original box, headphone and...
  10. Sold: Samsung Galaxy Nexus and Nokia Lumia 900 for sale

    Trying to unload a couple of extra devices I have accumulated before the holidays.

    First: Samsung Galaxy Nexus purchased in July directly from the google play store. Has a minor bit of rash...
  11. Sold: Price drop - $330 shipped. Enjoy jellybean and a...

    Price drop - $330 shipped. Enjoy jellybean and a full warranty!
  12. Sold: Samsung Galaxy Nexus - Like New - Purchased from the Google Play Store

    I have a like-new Galaxy Nexus, purchased directly from the google play store for sale. I purchased one for myself and one for my wife, and she decided to stick with the iPhone 4. Has never been...
  13. Replies
    0
    Views
    639

    Sold: Verizon Wireless iPhone 4

    Clean ESN, a few scratches on the screen - 16gb black.

    Very usable condition - I can send pictures of the phone itself, but please don't ask for pictures of the scratches on the screen as I don't...
  14. Replies
    1
    Views
    1,190

    For Sale: Price Drop - $180 Shipped. I don't think the...

    Price Drop - $180 Shipped. I don't think the picture is showing up - will email upon request if anyone wants it.
  15. Replies
    1
    Views
    1,190

    For Sale: iPhone 4 - 16 gb - black - verizon

    As the title says, selling a 16gb iPhone 4, black with a clean ESN for Verizon Wireless. It does have a few scratches on the screen, and the price reflects the condition and my desire for a quick...
  16. Replies
    4
    Views
    1,770

    Sold: $350 including paypal and shipping.

    $350 including paypal and shipping.
  17. Replies
    4
    Views
    1,770

    Sold: Still available - No longer looking to trade,...

    Still available -

    No longer looking to trade, but please make offers. I take Pay Pal, can send pictures on request.
  18. Replies
    4
    Views
    1,770

    Sold: Price drop - $400 Also, no longer interested...

    Price drop - $400

    Also, no longer interested in any Verizon phones for trade, only AT&T iPhone 4 or 4S.
  19. Replies
    4
    Views
    1,770

    Sold: Price drop - $425.

    Price drop - $425.
  20. Replies
    4
    Views
    1,770

    Sold: Verizon Galaxy Nexus

    I have a good condition Samsung Galaxy Nexus for that I'd like to trade for either a Verizon iPhone 4S, or an AT&T iPhone 4 or 4S

    Galaxy Nexus includes Original Box/Accessories, case, car charger,...
  21. Replies
    0
    Views
    1,159

    Sold: Samsung Droid Charge

    Selling my Verizon Samsung Verizon Droid Charge in very good condition. Clean ESN, includes phone/16gb MicroSD card only (No data cable/charger). Currently flashed with Infinity Rom, can be...
  22. Replies
    0
    Views
    1,133

    Sold: Samsung Exhibit II - T-Mobile

    Selling a very gently used Samsung Exhibit II - locked to T-Mobile. Used for less than a week, perfect condition, includes original box/data cable/charger.

    $150 shipped CONUS.
  23. Replies
    0
    Views
    753

    Sold: Htc thunderbolt

    Htc thunderbolt available for trade. Great condition, includes original box, cables and manuals and has a clean ESN. I can send pictures to if a serious offer is made.

    Looking for an iPhone 4,...
  24. Replies
    1
    Views
    4,510

    Want this gone...$250 shipped. Sent from my...

    Want this gone...$250 shipped.

    Sent from my SCH-I510 using HowardForums
  25. Replies
    1
    Views
    4,510

    Verizon HTC Thunderbolt - Clean ESN

    Looking to sell my HTC Thunderbolt - decided to stick with the Droid Charge.

    It has a clean ESN, includes original box, charger, 32gb MicroSD, as well as a this case -...
Results 1 to 25 of 41
Page 1 of 2 1 2