Search:

Type: Posts; User: Wonn

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.11 seconds.

  1. Sold: 10/10 lnib unlocked samsung note 9 with 2 year warranty

    I have for sale a mint 10/10 Samsung Galaxy Note 9 ($1299.99 + tax). Used it for a day and left the original stickers still on it.

    The phone comes with the original box, extra S Pen tips, 2 years...
  2. For Sale: 10/10 Mint Iphone 4S 16gb Black locked to Bell

    Hi,

    I'm selling my iphone 4s 16gb black locked to Bell. It's my work phone and my company just switched to a different carrier so I have no more need for the phone. The iPhone is mint and has had...
  3. Sold: Samsung Galaxy s3 Telus pebble blue 9/10 condition GTA $340

    I have for sale a used samsung galaxy s3 from telus. It is pebble blue and the 16gb version. The phone is mint except for a nick on the top right hand corner of the body. Other than that the phone is...
  4. Sold: This phone can be unlocked and used on any gsm...

    This phone can be unlocked and used on any gsm carrier
  5. Sold: Brand New in Box, Samsung Galaxy S3 16GB Blue Pebble

    I have a brand new, never used or opened Samsung Galaxy S3 from Telus. The phone comes with one year full warranty and all original accessories. Price is $500 firm and I am located in Richmond Hill...
  6. Replies
    6
    Views
    835

    Sold: Price drop 500 firm, unit is brand new, never...

    Price drop 500 firm, unit is brand new, never used or opened, full year of telus warranty.
  7. Replies
    6
    Views
    835

    Sold: can be unlocked and used on any GSM carrier

    can be unlocked and used on any GSM carrier
  8. Replies
    6
    Views
    835

    Sold: bump to the top

    bump to the top
  9. Replies
    6
    Views
    835

    Sold: Price drop $550

    Price drop $550
  10. Replies
    6
    Views
    835

    Sold: bump to the top

    bump to the top
  11. Replies
    6
    Views
    835

    Sold: Phone has 1 year warranty with Telus

    Phone has 1 year warranty with Telus
  12. Replies
    6
    Views
    835

    Sold: BNIB Telus Blue Samsung Galaxy S3

    I have for sale a brand new Samsung Galaxy S3 16 GB (blue) from Telus. Phone has never been opened. Price is $600 Firm. No trades, looking to deal in person only. Located in Richmond Hill. PM if...
  13. Sold: For Sale: Unlocked Samsung Galaxy Nexus 9/10 condition GTA

    I have for sale a unlocked Samsung Galaxy Nexus from Telus upgraded to Jelly Bean for $280 firm. Phone is 9/10 and I got it 5 months ago so you still have 7 months of warranty, I still have the...
  14. Replies
    4
    Views
    894

    Sold: bump to the top

    bump to the top
  15. Replies
    4
    Views
    894

    Sold: Price drop $275

    Price drop $275
  16. Replies
    4
    Views
    894

    Sold: Price drop to 310. Comes with dock as well.

    Price drop to 310. Comes with dock as well.
  17. Replies
    4
    Views
    894

    Sold: bump to the top, sorry not interested in trades...

    bump to the top, sorry not interested in trades looking to sell only
  18. Replies
    4
    Views
    894

    Sold: FS GTA iPhone 4 Black 16gb Rogers $350 10/10

    For sale a mint 10/10 iPhone 4 locked to Rogers $350. Phone has never been jailbroken and has had a SGP bumper case on it since day 1. Comes with box and all original accessories. Looking to only...
  19. For Sale: Fs lnib blackberry 9300 curve mint 10/10 condition

    I have for sale a Mint Blackberry Curve 9300 10/10 condition that has been used for about a few weeks. The phone has had a full body case on it since I received it. I no longer need it as I have...
  20. Replies
    7
    Views
    1,068

    For Sale: Sold. Thanks no more messages please.

    Sold. Thanks no more messages please.
  21. Replies
    7
    Views
    1,068

    For Sale: Bump to the top, not looking for any trades...

    Bump to the top, not looking for any trades thanks.
  22. Replies
    7
    Views
    1,068

    For Sale: Curve 9300 SOLD! BNIB 9700 still available!

    Curve 9300 SOLD! BNIB 9700 still available!
  23. Replies
    7
    Views
    1,068

    For Sale: Bump to the top

    Bump to the top
  24. Replies
    7
    Views
    1,068

    For Sale: Bump to the top, also have a mint Curve 3G 9300...

    Bump to the top, also have a mint Curve 3G 9300 10/10 condition, used for about a month. Locked to Bell. Comes with Box and all original accessories. $175 firm PM if interested!
  25. Replies
    7
    Views
    1,068

    For Sale: Bump to the top

    Bump to the top
Results 1 to 25 of 77
Page 1 of 4 1 2 3 4