Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    214
    Phone
    My touch 3G (Black) 8gb SD
    Carrier
    Tmobile
    Feedback Score
    0

    New itunes doesnt allow you to create AAC version?

    I used to make my ringtones from the AAC version in itunes but with the new update you cant anymore? Can anybody tell me how I can put ringtones on it now? (btw im not jb)
    http://www.megaupload.com/?d=WOFB4ZE3
    --Download my mixtape and let me know what ya think

  2. #2
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Huntington Beach
    Posts
    366
    Phones
    BB Curve 8330
    BB Pearl 8130
    Motorola Z6TV
    Carrier
    VZW
    Feedback Score
    0
    well they got rid of it in the quick link, but i found that if you go to Advanced, there is a Create AAC button there. I've used it.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    In a bunker with an assortment of tin foil hats.
    Posts
    95
    Phone
    Bold 9000
    Carrier
    AT&T
    Feedback Score
    0
    If you are using a Mac, there is a quick and easy way to make a ringtone. Open Garageband.... drag the desired audio file onto a track. Shorten it to whatever length you like, go to 'share' and click 'create ringtone'.

    Otherwise, I recommend Audacity.
    Quote Originally Posted by TheDevilIsInTheDetails
    "Fanboy" and "hater" are irritatingly similar. Primarily tossed around as a defense mechanism when one's opinion is challenged or made to appear invalid.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Phoenix, Arizona, United States
    Posts
    1,552
    Phone
    Apple iPhone 4 64GB (White)
    Carrier
    AT&T
    Feedback Score
    0
    There is also this site:
    http://www.mp3-to-m4r.net/

  5. #5
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    New Orleans
    Posts
    390
    Phones
    iPhone 4
    iPhone 4
    Carrier
    AT&T
    Feedback Score
    0
    I can confirm that if you go under advanced > create AAC version, it still works to create a ringtone within itunes.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    214
    Phone
    My touch 3G (Black) 8gb SD
    Carrier
    Tmobile
    Feedback Score
    0
    yes it was in advanced>create aac I swear I looked there and didnt see it then you guys said it was there and I found it lol thanx guys

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •