Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: Htc S620 Wm6 Rom Posted @ XDA

  1. #1
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    557
    Feedback Score
    0

    Htc S620 Wm6 Rom Posted @ XDA

    I'm suprised nobody has posted this yet but maybe it's posted over in the tmobile forum.

    Anyway, check out xda developers for info on this HTC WM6 rom from russia.
    Looks promising if you don't like the tmobile rom.

    RUU_Excalibur_HTC_RUS_1.24.411.1_4.1.13.44_02.94.9 0_Ship.exe

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=316883

    http://files-upload.com/366265/RUU_E...1.13..exe.html

  2. #2
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    325
    Phones
    Blackberry Bold
    Samsung BlackJack II | Softbank X02HT
    Nokia N95 8GB
    Carrier
    Rogers [do i have a choice!?!]
    Feedback Score
    0
    its a Russian rom though

  3. #3
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    557
    Feedback Score
    0
    your point?

    you can change it to english by following the instructions posted.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Mumbai/Mississauga
    Posts
    10,115
    Carrier
    Lord Rogers
    Feedback Score
    0
    I love XDA. Got my P3300's cooked ROM a week ago and its better than the one by HTC :P

  5. #5
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    65
    Phone
    iPhone
    Carrier
    AT&T USA
    Feedback Score
    0
    What are the advantages of this ROM over the TMOBILE ROM ?


    I havent expeirienced any memory leaks.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    557
    Feedback Score
    0
    i just installed it on my dash which means i had to cid unlock it through imei check.

    its too early to tell what the advantages are but i can say it does switch to english easily and runs smooth.

    it has a different midlet manager that i'm going to check out soon with opera mini.
    free memory is @ 11k with no tweaks yet. not bad
    no homescreen resets
    reminders are correct in the profiles
    voice tags are back!

    so far the only real tweak that will need to be done is changing the keyboard to us version. a few of the symbols are different but nothing major to worry about.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    557
    Feedback Score
    0
    looks like the midlet manager has a choose network type option which could be good for tzones plan users. perhaps opera mini will work with the proxy?

    for me the midlet works good but the fonts are a bit off. some tweaking should solve this. setting opera to the larger font works ok for now.

  8. #8
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,734
    Phones
    iPhone 4S 64GB Black
    iPhone 5 64GB Black
    Carrier
    Telus
    Feedback Score
    2 (100%)
    Can you tell me which symbols on the KB don't work?


    Thanks in advance

  9. #9
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    557
    Feedback Score
    0
    well i thinks its posted at xda. % is !, ! is =, = is some british symbol, @ is british pound, & is @, and the rest i think are the same. so we are missing & and % i think. of course you can get these by pressing the sym key.

  10. #10
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,734
    Phones
    iPhone 4S 64GB Black
    iPhone 5 64GB Black
    Carrier
    Telus
    Feedback Score
    2 (100%)
    ^ Thanks a lot

  11. #11
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Canada
    Posts
    1,299
    Phones
    None
    iPhone 4S
    Carrier
    someone
    Feedback Score
    0
    The Russian rom is MUCH better than the t-mobile one...

    I find that my system memory stays very high compared to the t-mobile one which stayed very low.

    Seems a little like WM5 but with the WM6 features... well worth the change for me anyways.

  12. #12
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Good 'ol U. S. of A
    Posts
    938
    Phones
    iMate K-Jam, HTC s620
    Motorola MPx220
    Nokia 6820
    Carriers
    Cingular
    Nextel
    Feedback Score
    0
    this is a beta rom, no?

  13. #13
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    557
    Feedback Score
    0
    it does say iu test on startup but other then that there is no sign that its a beta.

    it certainly isn't like the tmo beta and actually is more finished then the tmo ship rom.

    so far i haven't found anything wrong with it.

  14. #14
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Good 'ol U. S. of A
    Posts
    938
    Phones
    iMate K-Jam, HTC s620
    Motorola MPx220
    Nokia 6820
    Carriers
    Cingular
    Nextel
    Feedback Score
    0
    According to the posts at XDA, it's a pretty solid ROM. And considering how bad T-Mobile's implementation was (lots of spelling errors in the registry), it's a huge improvement.

    I'm gonna wait for HTC's official s620 ROM. I'm all for testing new ROMS by the T-Mobile is configured pretty well for me now and I won't gain much in not waiting.

    Keep us posted though if you find any whiz-bang features. It's always nice to wake up to surprises!

    -K

  15. #15
    Join Date
    May 2002
    Location
    GTA
    Posts
    1,165
    Carrier
    figers
    Feedback Score
    0
    tried to install this rom on my dash, its running the wm6 tmobile rom, it said it i got the wrong model id and wont install.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Bookmarks